Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

Ondanks de media-aandacht heeft Peter Gillis zijn villa omgetoverd tot een kerstparadijs en nodigt hij iedereen uit om deze transformatie te komen bewonderen.

Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

En het mooiste van alles? Er zijn geen entreekosten. Dus een gratis uitstapje voor het hele gezin, ongeacht de grootte.

Wendy van Hout plaatst online betoog: ‘dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen’

Op zijn website staat de aankondiging dat “De villa van Peter en Wendy is omgetoverd tot een magisch Winter Wonderland. Bezoekers kunnen genieten van de kerstsfeer en rondwandelen in de prachtig versierde tuin”.

Peter Gillis bijt van zich af na nieuw gerucht en komt met reactie: ‘zeker niet aan de orde’

Bezoekers kunnen zich verheugen op een springkussen voor kinderen, een orgel dat feestelijke muziek speelt en talloze sfeervolle decoraties. EnHet bezoek is volledig gratis, dus niets mag je ervan weerhouden om langs te komen”, staat er verder vermeld.

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Peter heeft ook een bericht op Instagram geplaatst met een foto van zijn indrukwekkend grote villa, wat tot enthousiaste reacties van fans leidt. “Ik vind dit huis nog mooier dan het kasteel”, merkt een volger op. “Daar heb je goed werk geleverd, jongen”, voegt een andere fan toe.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

De precieze reden achter deze genereuze actie is nog onbekend, maar de website biedt ook kerstkleding aan die persoonlijk is uitgekozen door Wendy.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

“Wendy zal zelf advies geven aan de dames, wat zeker een unieke ervaring belooft te worden”, aldus de website van Gillis.

Bekijk dit bericht op Instagram

Onlangs heeft Peter Gillis, die bekend staat als de eigenaar van verschillende vakantieparken en natuurlijk van de serie Massa is Kassa, slecht nieuws ontvangen. Zijn park Prinsenmeer moet per direct sluiten, omdat hij niet is geslaagd voor de Bibob-toets. Dit is een evaluatie die beoordeelt of een onderneming mogelijk betrokken is bij criminele activiteiten. Meer informatie is te vinden in dit bericht dat Peter Gillis deelde op Instagram.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

De video die is gemaakt op het vakantiepark Prinsenmeer heeft een schokkende impact en zet mensen aan het denken. Deze ontwikkeling brengt ook de andere zeven parken van Gillis in gevaar, wat een grote financiële tegenvaller voor hem zou betekenen.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht in deze moeilijke tijd: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’. Zijn vriendin Wendy biedt steun en zegt: “Heel soms valt er even een stilte… Mijn lieve partner, een man die altijd maar doorvecht voor iedereen zelfs met de spreekwoordelijke messen nog in zijn handen.”

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

“Kijk vandaag in je mooie ogen en zie de ongeloof, dat is wat er heerst! Je bent ijzersterk, altijd je rug weer recht houden maakt mij zo trots. Waar deuren sluiten zullen er andere weer opengaan!”

Tortelduifjes Peter Gillis en Wendy van Hout onder vuur: ‘Triest, heel triest’

Veel volgers leven mee met Peter en adviseren hem om zijn bezittingen te verkopen en te genieten van het leven, zoals

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

In Spanje:

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

Een andere volger komt met de suggestie: “Verkoop gewoon alles en ga leven als een God in Frankrijk, maar dan in Spanje!”

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

“Alles verkopen incl het kasteel, huis. Is toch veel mooier en lekker op pad met een anonieme camper en genieten van het leven. Want dit is zo geen leven hoe groot, sterk, breed of lang je ook bent.”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

”Hoewel je schouders veel kunnen dragen, zijn we geen robots en op een gegeven moment is genoeg gewoon genoeg. Het is tijd om normaal te leven zonder bergen papierwerk, advocaten, juristen en adviseurs. Nee, klaar is klaar!”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Nu Peter 61 jaar is, wordt een vervroegd pensioen als een realistische mogelijkheid gezien. Met het sluiten van Prinsenmeer is de tijd aangebroken om te genieten van normaal leven zonder de drukte van het bedrijfsleven.Het einde van ‘Massa is Kassa’ lijkt ook in zicht te zijn.

Scroll naar boven