Peter Gillis denkt dat mensen jaloers op hem zijn: ‘Ik heb veel fans in die leeftijdscategorie’😣🤔

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van een representatieve groep Nederlanders, familie Gillis-realityserie Massa is Kassa (SBS6) van de buis wil.

Peter Gilles is niet bepaald blij het resultaat van een onderzoek en hij begrijpt er dan ook helemaal niets van: “Het verbaast me”.

Onderzoeksbureau Ipsos deed een uitgebreid, representatief en onafhankelijk kijkersonderzoek op verzoek van Veronica Superguide.

Peter en zijn hatseflats-vriendin Nicol staan op één bij programma’s die Nederland liever ziet verdwijnen. Vakantieparkenbaron Peter Gillis kan het amper geloven.

Hij vermoedt dat er gewoon veel mensen jaloers op hem zijn. “Het verbaast me dat met name de 55-plussers mij liever van tv zien verdwijnen. Ik heb namelijk veel fans in die leeftijdscategorie.

Het is niet zo dat ik alleen in het zuiden van het land populair ben. Ik was onlangs in Amsterdam en toen sprongen de mensen bijna voor mijn auto om foto’s te maken.

Momenteel krijgt Peter de ene klap na de andere te verwerken. Onlangs ging het bergafwaarts met zijn gezondheid en dus is hij nu volop aan het sporten.

Zijn villa in Neerpelt is ook een blok aan zijn been want de koper, een man uit Dubai laat helemaal niet van zich horen.

Peter heeft een bedrag van 140.000 ontvangen als aanbetaling echter kan hij het nu niet verkopen aan een ander.

De koopakte moet eerst ontbonden worden maar dat gaat lastig nu hij de koper niet te pakken kan krijgen.

Over de auteur

Scroll naar boven