Patty Brard overdondert door onaangekondigd huisbezoek: ‘Het hele huis bekeken’😲😬

De 67-jarige Patty Brard kreeg afgelopen week onaangekondigd bezoek thuis van niemand minder dan Rico Verhoeven en zijn vriendin.

Kickbokskampioen Rico Verhoeven belde bij de diva en haar partner aan omdat hij interesse had in haar te koop staande villa.

Patty laat in Shownieuws weten dat ze heerlijk op de bank zat in haar pyjama, niet wetende dat Rico aan zou koppen voor een spontane rondleiding.

Naar eigen zeggen had Patty een ‘hang-netflix-dag’, toen er plots een enorm grote, stoere sportauto stopte bij haar villa.

“Was het Rico Verhoeven met zijn vriendin. Die hadden wat gegeten in Ouderkerk en dachten: hier zouden wij ook wel willen wonen, aan het water”, vertelde Patty in de uitzending.

De kickbokser en zijn vriendin wisten kennelijk waar Patty Brard woonde en dus trokken ze de stoute schoenen aan om te vragen of ze mochten binnenkijken.

Antoine, de man van Patty gaf het koppel een rondleiding, Patty liet zich niet zien. “Ze hebben het hele huis bekeken van onder tot boven en vonden het prachtig”, aldus Patty.

Het stel gaat het huis niet kopen. “Ze komen een kamer tekort. Zij heeft een kind uit een eerdere relatie en hij heeft er drie en die willen natuurlijk allemaal een eigen kamer”, wist Patty.

Over de auteur

Scroll naar boven