Patty Brard is pisnijdig over geruchten relatieproblemen: ‘Ik vindt het zó zielig!’🙏😱

Enige tijd geleden werden de geruchten over relatieproblemen tussen Patty Brard en Antoine weer aangewakkerd, dit na het delen van een mysterieuze quote op Instagram.

Patty is niet te spreken over de geruchten want volgens haar hebben zij en haar man Antoine geen problemen.

,,Relatie met een narcist in een notendop”, luidde de quote die Patty deelde. ,,Je gaat van de perfecte liefde van hun leven naar niets dat je ooit goed genoeg doet.

Je zult alles geven en zij zullen alles nemen en je steeds minder teruggeven. Je zult uiteindelijk uitgeput raken, emotioneel, mentaal, spiritueel en waarschijnlijk financieel, en er dan de schuld van krijgen.”

Patty is behoorlijk woedend laat ze weten in weekblad Weekend. ,,Als ik een keer iets post over narcisme, wil dat toch nog niet gelijk zeggen dat het een cryptische boodschap naar mijn man toe is,

waarin ik verwijs naar het feit dat wij uit elkaar zijn en dat hij een narcist is?” Ze vervolgt: ,,Ik ben er echt klaar mee. Normaal reageer ik niet op dit soort dingen, maar ik vind het zó zielig!”

De diva laat weten dat ze nooit een boodschap op deze manier aan haar man zou richten. ,,Ik ben toch geen zestien!

Doe normaal. Ik ben van de tegeltjeswijsheden, dus ik post wel vaker quotes op mijn Instagram en dat gaat dan over van alles.”

Patty legt uit waarom zij de quote had gedeeld. ,,Ik vond het een heel duidelijke omschrijving van een situatie waarin ik weleens heb gezeten,

en die mij uiteindelijk heel veel geld heeft gekost. Ik hoef dan verder geen namen te noemen lijkt mij, iedereen weet wel waar het dan over gaat.”

Over de auteur

Scroll naar boven