Patty haalt genadeloos hard uit naar collega: ‘Hij is er niet beter van afgekomen’

Patty haalt genadeloos hard uit naar collega: ‘Hij is er niet beter van afgekomen’

During a recent episode of Shownieuws, Patty Brard didn’t hold back in her criticism of Rob Kemps, primarily known as the frontman of Snollebollekes.

Brard expressed her discontent about the intimate photos that Rob shares with his new girlfriend, Stephanie, on social media.

Rob Kemps wrote a note to his wife, telling her that he was leaving: Content is disgusting!

Patty criticized Rob for leaving his partner, with whom he had been together for 19 years.Kort nadat zij was bevallen van hun kind, begon Rob een relatie met Stephanie, een achtergronddanseres.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet: Inhoud is walgelijk!

Patty’s kritiek was onverbiddelijk: “Hij is er niet beter van afgekomen.” ‘Wat haar echter het meest stoort, zijn de liefdevolle foto’s die Rob en Stephanie delen, vooral rond de kerstperiode.

Patty Brard speelt open kaart over zwellingen gezicht om wild west verhalen te voorkomen

ZeIn haar commentaar vergeleek Patty Stephanie zelfs met Sylvie Meis: “Nu is het kerst en dan worden er toch weer foto’s gepost alsof Stephanie een soort Sylvie Meis is en tongend en zoenend met haar liefde,” zei ze.

Patty Brard krijgt duidelijk waarschuwing: ‘De waarheid is niet in het voordeel van haar’

Patty riep hen op om te stoppen met het delen van dergelijke foto’s, en suggereerde dat ze in plaats daarvan iets minder provocerend zouden kunnen posten, zoals een foto van een kerstkalkoen.

Voor dit mega bedrag kun je Patty Brard met DEZE act boeken voor een feest!

Rob Ettekoven, een andere commentator, vond de verklaring van Rob, dat Stephanie de liefde van zijn leven is, overdreven, toen Rob deze publiekelijk maakte.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet: Inhoud is walgelijk!

Patty merkte op dat dergelijke situaties altijd pijnlijk zijn, ondanks dat ze zelf de nodige levenservaring heeft. Ze voegde toe: ”Ik denk ook dat het gevoel voor timing niet helemaal lekker was. Rob had net zijn kindje gekregen.”

Patty Brard voelt zich behoorlijk belachelijk gemaakt: ‘dan krijg ik een boete’

Patty Brard suggereerde dat naarmate mensen ouder worden, ze begrijpen dat er meerdere grote liefdes in hun leven kunnen zijn.

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

Brard heeft eerder kritiek geuit op Kemps, zoals bij een incident waarbij Rob afwezig was bij de eerste stapjes van zijn dochtertje Lola omdat hij op vakantie was met Stephanie.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet: Inhoud is walgelijk!

Volgens Patty was dit “pijnlijk en ongepast” en benadrukte ze dat een toegewijde vader zo’n moment niet zou willen missen.

Scroll naar boven