Peter Pannekoek maakt gehakt van Eva Jinek: ‘Een laffe tak’😲😱(3 minuten lezen)

Peter Pannekoek maakt gehakt van Eva Jinek: ‘Een laffe tak’😲😱(3 minuten lezen)

7 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Peter Pannekoek noemt het laf dat presentatrice Eva Jinek keer op keer weigert aan te schuiven bij Dit Was Het Nieuws.

De presentatrice laat weten dat ze bang is om gecancled te worden. Peter Pannekoek denkt er het zijne van en noemt haar ,,Een laffe tak!

Samen met Harm Edens zat Peter Pannekoek gisteren aan tafel bij Jinek. De mannen waren te gast om het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws te promoten.

De heren krijgen de vraag of ze nog op zoek zijn naar gasten, waarop Peter laat weten dat er één BN’er is die blijft weigeren om mee te doen: Eva Jinek.

,,Maar dát is een laffe tak!”, sneert Pannekoek vervolgens. Eva is niet zo snel van slag en kan er wel om lachen. ,,Een verstandige vrouw!”, noemt ze zichzelf.

Jinek is al heel vaak gevraagd om aan te schuiven bij het programma van de heren en nu zien zij dan ook kans om haar te vragen waarom ze niet mee wil doen.

,,Je bent toch altijd op vakantie”, zegt Edens, verwijzend naar de uitspraken die Marc-Marie Huijbregts nog niet zo lang geleden deed.

,,Ik heb alle tijd om te komen”, grapt Eva. ,,Maar nee, ik laat mij zo snel gaan. Ik moet daarna ook weer normaal doen hier. Ik wil ook niet gecanceld worden.”

In het najaar is Eva bevallen van haar tweede kindje en dus suggereren Peter en Harm dat ze dan vast tijd heeft om langs te komen. ,,Ik zal er over nadenken”, belooft Jinek.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon heeft problemen met de p0litie in Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’😱😲