Zorgen om Nicol Kremers na het zien van deze beelden: Compleet van het padje?😱🤔(3 minuten lezen)

Zorgen om Nicol Kremers na het zien van deze beelden: Compleet van het padje?😱🤔(3 minuten lezen)

11 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Zoals een ieder weet is het over en uit tussen Peter Gillis en Nicol Kremers en dus heeft laatstgenoemde afscheid moeten nemen van al het luxe.

De laatste tijden wordt er veel gesproken over Nicol en velen vragen zich dan ook af hoe het nu met haar moet gaan in de toekomst.

Teren op de centjes van Peter kan helaas niet meer en dus zal zij voortaan haar eigen boontjes moeten zien te doppen.

Op het platform TikTok sprak Nicol Kremers vorige week haar mond voorbij. Nicol liet weten dat zij en Peter Gillis al sinds september uit elkaar zijn.

Al maandenlang gingen er geruchten door de wandelgangen over een breuk tussen Peter en Nicol, nog niet zo lang geleden bevestigde Peter de breuk.

Een bron liet onlangs aan juicekanaal Realityfbi weten dat het koppel al sinds september uit elkaar is, echter moest dat stil blijven in verband met Massa is Kassa.

,,Ben je pas single?”, vraagt een TikTok-volger aan Nicol. ,,Nee ik ben niet pas single. Ik ben al single vanaf begin september”, antwoordt Nicol op TikTok.

De twee waren tijdens de opnames van Massa is Kassa al uit elkaar en de kijkers voelen zich dan ook behoorlijk in de maling genomen.

,,Dus de opnames voor de kerstuitzending hebben ze mooi achterbaks gedaan naar de kijker toe”, schrijft een kijker in gesprek met Realityfbi. ,,Zodat het erop leek dat ze nog samen waren.”

Vanochtend verscheen Nicol live op het platform TikTok om met haar volgers te praten. Bij het zien van de beelden leek het wel of Nicol aardig wat drankjes op had en de hele nacht nog niet had geslapen.


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volgers schrikken enorm bij het zien van Mark Gillis: ‘Wat is er met hem gebeurd?’
Share on Facebook Share on WhatsApp