Oudste dochter André Hazes achter slot en grendel in Spaanse gevangenis!😱😲

Nog meer drama in de familie Hazes, Nathalie, de oudste dochter van André Hazes, zou samen met haar echtgenoot Remco Stenzler vastzitten in een Spaanse gevangenis.

Enkele buurtbewoners geven aan dat het koppel al sinds mei van dit jaar vast zit achter slot en grendel. Wat er exact gaande is weet niemand.

De Spaanse krant El Mundo kwam op 11 mei met het bericht dat een Catalaanse politiemacht negentien mensen had gearresteerd die te maken hebben met dr*gshandel.

Buren laten weten dat er ook een inval werd gedaan bij de woning van Nathalie en haar man Remco. De buurtbewoners vertellen aan Story hun verhaal.

De buurtbewoners werden die bewuste dag gewekt door politieauto’s die stopten voor de deur van Nathalie en haar woning binnen traden.

,,Daarna kwam het verzoek van Nathalie of één van de buren op hun hond wilde passen”, laat een buurtbewoner aan het weekblad weten.

,,Sindsdien heeft niemand meer iets van haar gehoord. Wat we hier hebben begrepen, is dat ze naar de gevangenis van Figueres is overgebracht.”

Het is bij de buurtbewoner niet bekend of Nathalie daar nog steeds vast zit. ,,Maar hun huis is nog altijd onbewoond…”

Een persoon uit de omgeving van Nathalie heeft bevestigd dat het inderdaad om Nathalie en haar man Remco gaat.

,,Er gaan hier nu wilde geruchten over witwassen en w!etkweker!jen”, legt de bron uit in Story. ,,Niemand weet er nog het fijne van.

Nathalie is hier al lang niet meer gezien. In elk geval niet meer sinds die inval op 11 mei…”

Over de auteur

Scroll naar boven