Oude vriend haalt genadeloos hard uit naar Samantha Steenwijk: ‘Respectloos’😱😲(3 minuten lezen)

Oude vriend haalt genadeloos hard uit naar Samantha Steenwijk: ‘Respectloos’😱😲(3 minuten lezen)

30 januari 2023 Uit Door Media Feitjes

Vinzzent haalt in weekblad Party opnieuw hard uit naar zijn voormalige pupil Samantha Steenwijk. Volgens de zanger heeft zij hem verraden.

We hebben behoorlijk in haar geïnvesteerd, ook financieel gezien”, zei hij in het verleden eerder over de zaak in Weekend.

“Ik geloofde in haar, ik wilde dat het lukte, dus ik had destijds mijn laatste cent nog aan haar uitgegeven. Ik vertrouwde gewoon op onze samenwerking,

er was geen sprake van een contract. Ik dacht dat we op elkaar konden bouwen, maar ineens sloeg Samantha een heel andere weg in.”

De zanger laat nu aan het weekblad weten dat hij sinds haar doorbraak niets meer van haar vernomen heeft.

Samantha zou niets met hem te maken willen hebben. “Ik ben zo boos! Samantha heeft via haar huidige management een advocaat op mij afgestuurd.”

“Ik vind dat zó respectloos”, vervolgt hij in het weekblad. “Ik heb zes, zeven jaar lang keihard voor haar gevochten en ik word gewoon afgescheept met een paar duizend euro, terwijl ik recht heb op misschien wel 20, 25 procent van wat zij omzet. Want dat was de bedoeling.”

“Ik heb ook mijn laatste centjes in haar plaatjes geïnvesteerd”, aldus Vinzzent. “Ik heb in Samantha geloofd en gezegd:

jij wordt de nieuwe Nederlandstalige volkszangeres. Zij is die kant niet helemaal opgegaan, maar uiteindelijk is dat wel wat ik tegen Samantha gezegd heb.”

“Het imperium Samantha Steenwijk valt uit elkaar. Samantha heeft gekozen voor tv. Zij wilde koste wat kost bekend worden. Ze verraadt er zelfs haar beste vrienden voor, want dat is wat zij in mijn ogen gedaan heeft.”

Volgens het weekblad heeft het management van samantha niet willen reageren op de beweringen van Vinzzent.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔