Binnenkijken in de opgeknapte woning van Montana Meiland: Resultaat is verbluffend!😲🥰

Enkele maanden geleden kocht Montana Meiland, de oudste telg van Martien en Erica een woning in Noordwijk.

Er moest behoorlijk verbouwd worden en dus ging Montana aan de slag. Ze heeft veel zelf gedaan in de woning en het resultaat is dan ook verbluffend.

Voor Montana is er een nieuw hoofdstuk aangebroken. Nog niet zo lang geleden maakte ze bekend dat haar relatie met Dirk voorbij was.

Heel veel tijd om te treuren was er niet want in haar nieuwe woning moest er ontzettend veel geklust worden.

Begin januari vond de sleuteloverdracht plaatst. Ze heeft een zee van ruimte daar de woning een woonoppervlakte heeft van maar liefst 134 vierkante meter.

Er is voldoende ruimte om vrienden te laten logeren want de woning heeft vier slaapkamers. Inmiddels zijn er twee maanden verstreken en laat ze zien dat ze niet heeft stil gezeten.

Op haar Instagram-account deelt Montana before en after beelden en het resultaat is dan ook geweldig. ,,Hard aan het werk in de living!”, schrijft Montana bij beelden van de woonkamer. op Instagram.

In haar post op Instagram vertelt Montana aan haar volgers welke stappen ze heeft genomen om tot dit resultaat te komen.

De wanden heeft ze laten stucen en een lik verf gegeven, een mooie nieuwe vloer erin, behang op een muur en uiteraard als laatste stap het inrichten.

Het harde werken heeft voor een prachtig resultaat gezorgd. ,,Het wordt steeds beter… Bijna klaar!”, aldus een trotse Montana.

,,Montana wat fantastisch mooi! Wat is er hard gewerkt wow. En nu heerlijk genieten van je prachtige huisje”, schrijft een volger. Weer een ander: ,,Prachtig gedaan Montana WAUW, waanzinnig.”

Scroll naar boven