Opeenstapeling van pech voor Danny de Munk: Grote teleurstelling!😲😱

Danny de Munk staat al veertig jaar op het podium, echter zien we bar weinig meer van hem de laatste tijd.

De zanger en musical-ster kreeg ook te maken met een schandaal, echter besloot hij wel te vechten voor wat hij waard is.

Hij had een aanklacht aan zijn broek hangen en ging de strijd aan. Ondanks alles volgt er toch een pijnlijke vaststelling voor de zanger…

“Zijn agenda voor dit jaar is helemaal leeg”, onthult Privé-baas Evert Santegoeds achter de desk van Shownieuws.

“Er zijn alleen maar verliezers op dit moment, ik vind het echt verschrikkelijk”, aldus Leontien van Moorsel die ook aanwezig was bij de uitzending van het programma.

De laatste tijden plaatsen vele juicekanalen verhalen online van bekende Nederlanders die vreemdgaan. Wolter Kroes heeft het er helemaal mee gehad.

Kroes vindt het de hoogste tijd dat de juicekanalen zelf aangepakt worden. ,,Er komt een dag dat iemand als Yvonne Coldeweijer zelf de sjaak is.”

De zanger liet in gesprek met de Nieuwe Revu weten dat hij de geruchten over Marco Borsato niet gelooft. ,,Ik geloof geen reet van dat Borsato-verhaal.”

Tevens laat hij weten dat hij de verhalen over zijn collega Danny de Munk ook niet geloofwaardig vindt. ,,Ik ken dat ventje al zo lang.

Ik weet wat hij vroeger allemaal met meiden heeft uitgespookt, maar ik steek mijn beide handen er voor in het vuur dat Danny niemand verkrcht heeft. Marco idem dito.”

Wolter blijft achter die woorden staan totdat er bewijs op tafel ligt. ,,Blijkt het straks toch zo te zijn en komt er bewijs op tafel, pas dan trek ik ze weer uit dat vuur. Eerder niet.”

De zanger vindt de geruchten die juicekanalen verspreiden dan ook levensgevaarlijk. ,,Ze maken hele gezinnen kapot met vijftien jaar oude verhalen en zorgen ervoor dat kinderen van BN’ers niet meer naar school durven. Waar zijn ze in godsnaam mee bezig?”

,,Er komt een dag dat iemand als Yvonne Coldeweijer zelf de sjaak is”, sneert hij. ,,Let maar op. Daar zitten we met z’n allen op te wachten. Dat is toch logisch?

Ik vind deze tendens die gaande is te triest voor woorden en levensgevaarlijk. Maar ja, het publiek smult ervan, dus is er een verdienmodel voor.”

De zanger is niet bang dat hij zelf een keer te grazen wordt genomen door de juicekanalen. ,,Ik heb heus genoeg uitgevreten toen ik vrijgezel was, maar ik was snel weer aan de vrouw”, legt hij uit.

,,Ik genoot heus van het vrije leven, maar ben uiteindelijk toch meer een type dat niet te lang alleen wil zijn en huisje-boompje-beestje koestert.”

Scroll naar boven