Ontzettend moeilijke momenten voor Jamai Loman: ‘Dat is echt verschrikkelijk’😥😥(3 minuten lezen)

Ontzettend moeilijke momenten voor Jamai Loman: ‘Dat is echt verschrikkelijk’😥😥(3 minuten lezen)

10 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Lomans carrière begon toen hij meedeed met het eerste seizoen van Idols. Hij zat samen met Jim Bakkum in de finale. Met 75 procent van alle stemmen werd Loman de winnaar.

In de podcast Darmstad FM vertelt Jamai Loman dat hij zich schaamt voor alles wat hij doet. Kijken naar zichzelf vindt hij naar eigen zeggen ontzettend moeilijk.

In de podcast van Tina de Bruin vertelt de zanger, musicalster en presentator waar hij zich zo al voor schaamt.

“Ook op tv. Omdat ik nog altijd in mijn gedachte heb dat ik eruitzie als een tientonner.” De schaamte is weg als de camera’s eenmaal draaien.

“Al moet ik in mijn onderbroek staan op tv, dan zou ik dat zo doen. Als dat een functie heeft. Maar zet mij met collega’s in een kleedkamer en ik moet me daar omkleden,

dan ben ik zo ongemakkelijk. Dan wacht ik tot iedereen echt weg is.”  Ondanks al deze onzekerheden doet hij toch dit werk en dat vindt hij eigenlijk best gek.

“Het is ook heel raar dat ik dit werk eigenlijk doe, want ik schaam me over alles over mezelf. En ik ben alleen maar out there. 

Ik vind het heel erg moeilijk – ik denk dat heel veel mensen die dit vak doen hetzelfde hebben – om naar mezelf te kijken.

Dat is echt verschrikkelijk. Maar ik moet het helaas wel doen, als ik bijvoorbeeld eindmontages doe. Maar dan kijk ik soort van langs mezelf heen of ik doe mijn ogen dicht en ik luister.”


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Advocaat Joran van der Sloot komt wederom met nieuws: Heeft zich niet aan de regels gehouden
Share on Facebook Share on WhatsApp