Omstandigheden worden steeds lastiger voor Danielle van t Schip: ‘Kaarsje branden’🙏😥(3 minuten lezen)

Omstandigheden worden steeds lastiger voor Danielle van t Schip: ‘Kaarsje branden’🙏😥(3 minuten lezen)

7 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Daniëlle van ’t Schip probeert ondanks het feit dat ze ziek is, toch positief in het leven te blijven staan.

Op haar Instagram-account laat zij aan haar volgers weten dat ze ‘proost op de gezondheid’. Volgers zijn onder de indruk van haar positiviteit. ,,Mooi mens”, luidt het onder haar bericht.

Haar levenshouding is optimistisch, echter wordt het gezien de huidige omstandigheden wel steeds lastiger voor de dochter van Willeke Alberti.

Al ruim een jaar vecht Daniëlle tegen knker. Vorig jaar april kreeg ze helaas te horen van de artsen dat ze twee kwaadaardige tumoren in haar lichaam heeft.

De chem0kuren slopen haar lichaam zo liet ze onlangs weten: ,,20 kilo afgevallen, luiers aan, drie haren op mijn hoofd links, schildklier en nieren hebben het zwaar, pijnlijke zenuwen in linkerbeen.”

Toch blijft ze positief en op Instagram laat ze dan ook weten te proosten op de gezondheid. ,,Alleen proosten want alcohol drink ik niet. Mijn beste vrienden om me heen gelukkig wel”, schrijft Daniëlle.

Bij een kiekje van zichzelf deelt ze de tekst van het nummer ‘Rode Wijn’ van Bram Vermeulen. ,,Wat een bestaan, wat een leven. Het kan niet stuk, wat een geluk. Rode wijn, rode wijn. Kom, laat ons vrolijk zijn.”

Haar volgers zijn diep onder de indruk. ,,Mooi mens. Je verdient het om honderd te worden, je maakt de wereld echt mooier. Ga een kaarsje voor je branden”, schrijft een volger.

En een ander schrijft onder het prachtige kiekje: ,,Jouw glimlach straalt zoveel warmte en positiviteit uit… Prachtig.”


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om gezondheid Carlo Boszhard: ‘Dat is een teken van STOP!’
Share on Facebook Share on WhatsApp