Beschuit met muisjes: Presentatrice Chantal Janzen is oma geworden!😮🙏

De 43-jarige presentatrice Chantal Janzen is oma geworden! Haar stiefdochter, Esmee Geeratz, de stiefdochter van Chantal is op 30 juni bevallen van een zoontje.

‘Verliefd op deze kleine jongen die onze wereld heeft veranderd: Sol Zion van den Ende’, schrijft Esmee bij de foto waarmee ze zijn geboorte bekendmaakt. ‘Geboren op 30 juni in het ochtendzonlicht.’ 

Esmee is de dochter van Marco Geeratz, de man met wie Chantal in 2014 in het huwelijksbootje stapte. Marco heeft ook nog dochter, Isaa, en zoon Zion.

Marco heeft deze drie kinderen uit een eerdere relatie. Chantal Janzen heeft samen met Marco twee zoontjes, James en Bobby. 

Enige tijd geleden kwam Showbizzkanaal Juicechannel met het bericht dat zij van bronnen hadden en vernomen dat de man van Chantal Janzen vreemd zou gaan.

Zo zou Marco Geeratz zijn Chantal bedriegen met andere dames. Juicechannel plaatste een bericht hierover in zijn stories.

,,Geeratz houdt er van om met andere dames naar een hotel te gaan. Hij komt vaak weer terug met dezelfde dames”

Uiteraard moet dit bericht een klap zijn in het gezicht van Chantal Janzen. De blondine is al jaren met hem getrouwd en samen hebben zij twee kinderen.

De blondine heeft in het verleden ook wel eens buiten de deur gesnoept, dit was in de periode voordat ze haar huidige man leerde kennen.

Chantal ging in 2011 vreemd met Johnny de Mol. De blondine en Johnny zijn uiteindelijk drie jaar samen geweest.

,,Het kwam ook meteen in de Story”, vertelde Chantal destijds in interview met ELLE. ,,Ik weet nog dat ik in tranen mijn moeder belde: Mam, ik heb er geloof ik een beetje een potje van gemaakt.”

Ze was hoteldebotel op Johnny, echter krabt ze zich nog wel achter haar oren over hoe ze het destijds had aangepakt.

,,Ik weet dat er dingen kunnen gebeuren, dat dingen anders kunnen lopen dan gepland, maar ik wíl het gewoon niet. Mijn intentie is om monogaam te zijn, en ik vind eigenlijk ook dat dat gewoon zo hoort.”

Over de auteur

Scroll naar boven