Noa Vahle confronteert collegas: ‘Ik sta hier heel ongemakkelijk te luisteren’😥😲(3 minuten lezen)

Noa Vahle confronteert collegas: ‘Ik sta hier heel ongemakkelijk te luisteren’😥😲(3 minuten lezen)

9 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Een zeer ongemakkelijk moment voor Noa Vahle. Wilfred Genee en Angela de Jong hebben het over het presenteren van Noa vlak voordat de uitzending live wordt ingeschakeld.

Een bijzonder onderwerp wordt aangesneden, namelijk nepobaby’s (kinderen van beroemde mensen die in de voetsporen van hun ouders treden). 

Volgens Angela de Jong is de dochter van presentatrice Linda de Mol een goed voorbeeld van zo’n nepobaby.

‘Laten we heel eerlijk zijn, ik denk niet dat iedere andere 22-jarige (23-jarige, red.) op de plek zou staan waar zij staat, als zij niet die achternaam had’, zegt Angela.

‘Ook al is het de achternaam van haar vader.’ De jonge presentatrice hoort wat Angela ver haar zegt want ze is op dat moment al ingeschakeld.

Angela wil de opmerking iets minder hard maken en besluit daarom nog snel even een compliment te maken. ‘Maar het meisje heeft wel enorm talent.’

Omdat Feyenoord woensdag tegen Shakhtar Donetsk voetbalde, deed verslaggeefster Noa haar praatje vanuit Warschau.

Vlak voordat Noa haar praatje kan doen probeert Wilfred Genee de boel nog te redden door er een leuke overgang van te maken.

De presentatrice laat weten dat ze daar niks mee te maken heeft. ‘Het is vooral leuk dat jullie het al twee minuten over mij hebben en ik hier heel ongemakkelijk sta te luisteren’, aldus Noa.

Ze gaat verder: ‘Maar eh… er zijn inderdaad een paar Feyenoord-supporters naar Warschau gekomen.’

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon heeft problemen met de p0litie in Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’😱😲