Estavana Polman laat zich uit over het nieuwe vriendje van Sylvie Meis!

Estavana Polman laat zich uit over het nieuwe vriendje van Sylvie Meis!

Recentelijk is Sylvie Meis, een bekende presentatrice, in het nieuws vanwege haar nieuwe relatie. De blondine ervaart weer vlinders in haar buik.

Vanwege haar bekendheid hebben velen een mening over deze ontwikkeling in haar persoonlijke leven. Helaas zijn niet alle reacties positief.

Collega haalt snoeihard uit naar Sylvie Meis: ‘dan zou je niet verbaasd moeten zijn’

Estavana Polman, een goede bekende van Sylvie Meis en de stiefmoeder van Damian, heeft zich ook uitgelaten over het nieuwe vriendje van Sylvie Meis.

Estavana heeft nu haar mening gegeven en gelukkig was haar reactie wel positief.

Estavana Polman aan de kant geschoven: ‘Dat was pijnlijk’

Tijdens een gesprek met het programma Shownieuws liet Estavana weten dat zij hem nog niet heeft ontmoet, maar Rafael wel.

Estavana Polman aan de kant geschoven: ‘Dat was pijnlijk’

Ze vervolgde met de mededeling dat ze verwacht hem binnenkort te ontmoeten en benadrukte het goede contact dat zij met Sylvie heeft:

Estavana Polman klapt uit de school over Rafael van der Vaart: ‘Hij is wel een beetje jaloers’

Estavana liet weten: “‘Sylvie en ik hebben prima contact en ze is helemaal gelukkig en dan zijn wij ook gelukkig.’ Ze vermeldde ook dat Wim, Sylvie’s nieuwe partner, al deel uitmaakt van de familie en zelfs welkom is om met Kerst aan te schuiven.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

Over mogelijke Kerstplannen zei Estavana: “ ‘We hebben nog geen plannen gemaakt maar ze weet dat ze altijd welkom is, dus dat zien we wel. Bij ons kan iedereen aanschuiven.’”

Sylvie Meis heeft iemand gevonden die haar hart weer sneller doet kloppen, namelijk de 48-jarige gescheiden Gooise ondernemer Wim Beelen.
Ze ontmoetten elkaar in een restaurant in Amsterdam, tijdens Sylvie’s bezoek aan Nederland voor de contractondertekening van haar zoon Damián (17) bij Ajax.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Al ontmoette Damián zijn mogelijke stiefvader, die Sylvie kreeg tijdens haar huwelijk met ex-voetballer Rafael van der Vaart.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Sylvie nam afgelopen weekend Wim mee naar Ajax, waar Damián zijn voetbalkunsten demonstreerde.

Sylvie Meis slachtoffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!
Scroll naar boven