Nienke Plas neemt maatregelen na bizarre geruchten over vreemdgaan!😱😲

Ook Nienke Plas en haar man Resley staan momenteel volop in de spotlights als het om vreemdgaan gaat.

Eerder leken de berichten over ontrouw weinig impact te hebben op het koppel, echter hebben zij nu toch besloten om consequenties te trekken.

Volgens juice kanalen zou geliefde Resley met regelmaat zijn Nienke bedonderen, kortom hou zijn een structurele vreemdganger zijn.

Yvonne Coldeweijer kwam met het nieuws: “Gister kreeg ik toevallig door van een spion dat Resley een aantal weken geleden nog is vreemdgegaan op een verjaardag in een appartement in Amsterdam.

Een dame ging naar boven en Resley is achter haar aangegaan. Ze bleven vervolgens 30 tot 45 minuten samen boven. Meerdere mensen hebben dit gezien en het schijnt in zijn kring bekend te zijn.” 

De beschuldigingen doen wel degelijk iets met het stel en het lijkt er nu dan ook op dat de druppel voor hen bereikt is.

Hun twee zonen zullen vanaf heden niet meer te zien zijn in de vlogs op YouTube, dit om hen te beschermen tegen alle roddels.

“Ik wil de kinderen gewoon niet meer op onze socials hebben. Frenky-Dean is wel oud genoeg om dit mee te krijgen.

Dat is niet gebeurd, maar daar wil ik echt voor waken, want dit was echt bizar. Ik wil mijn kind niet blootstellen aan al dat socialmediag&weld” zegt Resley in de nieuwste vlog van Nienke. 

De kijkers van haar vlogs weten dat Nienke haar kinderen vaak in beeld bracht in de vlogs. Het zal nu dan ook wel even wennen worden.

“Daar kijk ik nu echt wel anders naar. Maar dit heeft ons wel doen beseffen dat je je kinderen dit wilt besparen en dat je ze moet beschermen. Dat is de keuze die we gemaakt hebben”, zegt het koppel in de vlog.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven