Nicol Kremers besluit niet langer te zwijgen: ‘Ik heb al heel wat meegemaakt’😲🙏

De laatste jaren heeft Peter Gillis zijn naam behoorlijk bekend gemaakt vanwege zijn hatseflats-praktijken in de hitserie ‘Massa is Kassa’.

Gillis weet goed te verdienen met zijn vakantieparken en uiteraard krijgt hij ook flink wat geld voor zijn real-life soap.

De laatste maanden ligt hij echter wel behoorlijk onder de loep, dit vanwege verschillende praktijken in het verleden.

Peter wist op een niet zo’n nette manier een groot zakelijk voordeel uit deze praktijken te halen. tevens kwam onlangs het bericht over de m!shandeling van Nicol naar buiten.

In eerste instantie gaven Peter en Nicol aan dat er niets klopte van de verhalen, echter gaf Peter uiteindelijk toe dat er toch wel iets was gebeurd.

Voor zover nu bekend is, zou Peter zijn vriendin op meerdere plekken hebben gebeten en ook in haar voorgevel hebben geknepen.

Peter en Nicol willen er niets mee doen, echter moet Gillis zich toch binnenkort verantwoorden bij de rechter.

Het ziet er niet heel erg positief uit voor de grote baas want het OM heeft foto’s en geluidsfragmenten in haar bezit.

Ondanks alles was deze week de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa weer te zien op de buis.

Talpa heeft laten weten dat het hier om een privékwestie gaat en dus zal de grote baas van de vakantieparken toch gewoon te zien zijn op de televisie.

Peter heeft inmiddels wel in de gaten dat Nederland van hem walgt en dus heeft hij nu Martin van Putten aan zijn zijde, een reputatiemanager.

Martin liet onlangs weten: “De serie gaat gewoon door. Dit is een privékwestie. Talpa wacht tot Nicol haar verklaring bij de rechter-commissaris heeft afgelegd.

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp speculeert: “De start van Familie Gillis valt tegen. 563 duizend kijkers is een stuk minder dan vorige seizoenen.

Hieronder in de video een interview met Nicol waarin zij openhartig praat over alle vervelende situaties.

Scroll naar boven