Nicol Kremers gaat voor het eerst solo: ‘Geweldige verassing voor jullie in petto’🤔😫

Maandenlang gingen er geruchten door de wandelgangen over een breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers.

Onlangs maakte Peter Gillis op social media bekend dat hij en Nicol een punt hadden gezet achter hun relatie.

Naar eigen zeggen is alles in goede harmonie verlopen. Nicol kan nu niet meer teren op de centjes van Peter en moet vandaag de dag haar eigen boontjes zien te doppen.

Sinds de breuk met Peter lijkt het echter wel bergafwaarts te gaan met Nicol. Haar leven verloopt momenteel dan ook niet over rozen.

Gedurende haar relatie met Peter kon ze genieten van een luxe leventje en ondertussen het personeel van haar lief aan het werk zetten.

Kremers heeft vaarwel moeten zeggen tegen dat leventje en nu moet ze dan ook haar eigen centjes zien te verdienen.

Omdat ze bij een vriendin in Kaatsheuvel verbleef, was is druk aan het solliciteren in die omgeving, echter zonder succes.

,,Ze heeft gesolliciteerd bij een restaurant in Kaatsheuvel maar is daar afgewezen”, vertelde een andere bron aan juicekanaal Realityfbi.

Naar verluidt is Nicol deze week de camping waar zij verbleef uitgezet. ,,Ik heb begrepen dat Nicol de camping vandaag moet verlaten”, vertelde een bron aan Realityfbi.

,,Ze was gisteren in een livestream onder invloed.” Het is onduidelijk waar Kremers nu verblijft maar ze heeft wel een soort van baantje gevonden.

,,Niemand minder dan Nicol Kremers, bekend van de TV hit-serie: Massa is Kassa, is zaterdag 25 maart tijdens de Lucky Ladiesnight Glamour Paas Editie in Lelystad aanwezig”, laat LuckyLadies Events weten op Facebook.

Scroll naar boven