Nicol krijgt flinke veeg uit de pan: ‘Potje stokslobberen onder Peerke zijn bureau’😲🤣

Momenteel gaan er door de wandelgangen niet zulke fraaie berichten rond over Peter Gillis en zijn imperium.

De miljonair dreigt zijn vergunningen kwijt te raken en zou zich bezig houden met praktijken die niet toegestaan zijn.

Ook zijn jongere vriendinnetje Nicol staat de laatste tijd veel in de spotlight, dit omdat zij volgens geruchten ontrouw is.

Ondanks al deze verhalen gaat hun populaire serie ‘Massa is Kassa’ gewoon door en in de laatste aflevering zagen we zelfs Nicol eens een keer aan het werk.

Nicol was namelijk aan het schoonmaken, ze wilde bewijzen dat het schoonmaken op een sneller tempo gedaan kan worden. Kijkers ergeren zich kapot aan haar.

Met deze klus wil Nicol laten zien dat alle caravans veel sneller schoongemaakt kunnen worden en dat de schoonmaaksters niet zo moeten zeuren over het harde werken.

Terwijl Nicol druk in de weer is met een emmer sop en een doekje komt haar Peter na tien minuten even een controle uitvoeren.

De grote baas is toch teleurgesteld, want de kussens zijn niet goed, een deur sluit niet en de waterkoker is niet opgeborgen zoals het moet.

Nicolleke gaat zelf poetsen. Dat valt vies tegen nu huisslaven Johnny en Mieke niet binnen handbereik zijn. Het laatste schoonmaakwerk dat ze heeft gedaan was een potje stokslobberen onder Peerke zijn bureau #massaiskassa

— Vincent G. de Vlugt (@Vincentgdevlugt) June 20, 2022

De houding van Nicol valt bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. ‘Nicolleke gaat zelf poetsen. Dat valt vies tegen nu huisslaven Johnny en Mieke niet binnen handbereik zijn’, schrijft iemand.

Tja..ff met een spray en n doekje in n paar minuten n hele caravan schoonmaken? Flikker toch op #massaiskassa

— Corrie de Jong (@CorriedeJong6) June 20, 2022

Een ander: ‘Ze zal best een caravan in tien minuten schoonmaken. Maar hoe lang doet ze over nummer negen van de dag? En als het écht vies is? En als er dingen verschoont moeten worden?

En als er overal poep zit?’ Weer een andere kijker bekritiseert Nicol die met een spray en een doekje een hele caravan schoonmaakt. ‘Flikker toch op.’

Over de auteur

Scroll naar boven