Video verschenen: Nick en Simon hebben liggen rollebollen met déze twee studentes! 😫😱

Ondanks dat er nog niets officieel is, lijkt het er op dat Nick & Simon niet langer hét zangduo van Nederland meer zijn.

Het management van de heren wil niet veel loslaten, echter is wel bekend gemaakt dat ze zich meer op hun solocarriere zouden willen gaan focussen.

Dit nieuwtje komt wel op een heel bijzonder moment, namelijk vrij snel nadat juicekanalen Simon onder vuur hebben genomen.

Als we alle verhalen en geruchten mogen geloven zou Simon Keizer behoorlijk vaak een scheve schaats hebben gereden.

Juicechannel vertelde enige tijd geleden: “Dat Simon zijn vrouw de laatste tijd veelvoudig bedriegt was al bekend. Maar inmiddels weten wij dat hij dit al jarenlang doet.

Niet alleen over vreemdgaan liegt Simon tegen mevrouw Keizer. Ook over zijn gezondheid. Hij heeft namelijk meerdere keren een SOA opgelopen en een antibioticakuur gehad.

Enkele dagen na het bericht van het juicekanaal kwam het volgende statement bij Nu.nl: “Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon.

Talloze verhalen kwamen vervolgens bij grote juicekanalen terecht. Yvonne Coldeweijer deed er nog een schepje boven op.

Alsof Nick zo heilig is. Jaren geleden had ik twee vriendinnen die ‘Die Hard’ fan waren. De één lag met Nick en de ander met Simon in bed!” Maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Ook juicekanaal Reality.FBI is zich met de twee zangers gaan bemoeien en heeft wat onderzoek gedaan. Het kanaal heeft zelfs gezichten bij het verhaal en schrijft:

Ik hoor wat stoute verhalen over Nick en/of Simon die zich in het programma ‘Met Je Neus in de Boter’ niet helemaal konden gedragen. Dit toen ze bij deze twee studenten (in die tijd) over de vloer kwamen.

Wie kan daar meer over vertellen?” De kans is groot dat we dus nog een concreet verhaal kunnen verwachten. De desbetreffende dames zijn te zien in onderstaande video!

Over de auteur

Scroll naar boven