Nick Schilder is ook geen heilig boontje geweest: Chatten onder naam van deze persoon!😲😱

In Volendam wordt er al tijden volop gesproken over Nick en Simon. Hun muzikale breuk maar ook de verhalen over ontrouw zijn het gesprek van de dag.

Afgelopen vrijdag is de kermis in Volendam begonnen en dit jaar straalt Simon Keizer door afwezigheid. Hij slaat dit jaar even over.

Volgens diverse juicekanalen is Simon met zijn gezinnetje vertrokken naar Ibiza, naar verluidt zou de zanger daar een woning hebben gekocht.

Er gaan zelfs verhalen over een emigratie naar Ibiza. Tot nu toe is er nog geen bevestiging maar het zou zo maar eens kunnen.

De pijlen lijken zich nu ook te gaan richten op Nick Schilder, naar verluidt zou hij ook niet zo’n heilig boontje geweest zijn in zijn relatie…

,Volgens bronnen vinden veel mensen Nick Schilder schijnheilig”, schrijft Juice Channel. Net als Simon zou ook Nick niet helemaal betrouwbaar geweest zijn in zijn relatie.

Als we de verhalen mogen geloven zou Simon Keizer behoorlijk actief geweest zijn op Snapchat met verschillende vrouwen.

Op Snapchat zou hij actief geweest zijn onder de naam van zijn geluidsman. Juice Channel meldt nu dat Nick ook gebruik gemaakt heeft van dat account.

,,Ook stuurden ze beide foto’s van zichzelf naar dames”, aldus Juice Channel. Naar verluidt zouden de echtgenotes van de mannen op de hoogte zijn van dit Snapchat-account.

Over de auteur

Scroll naar boven