Natasja en René Froger staan voor een dilemma: ‘Het is zo ongelofelijk lastig om te kiezen’🙏😌

Op Instagram laat Natasja weten dat zij en haar man voor een moeilijke beslissing staan. Een keuze maken valt niet mee.

Enige tijd geleden namen de Frogers afscheid van hun geliefde viervoeter Bobby. Hun hondje was helaas ernstig ziek.

Het stel wil de leegte toch graag opvullen en staan nu voor een moeilijke keuze, ze zouden graag een nieuwe hond willen hebben.

“Wij zijn al een tijdje aan het nadenken over een nieuwe hond”, laat Natasja weten op Instagram bij een video.

“Gaan we voor een pup of halen we een hond uit het asiel? Er zijn er zoveel die een nieuwe kans verdienen, zowel in alle asiels in Nederland als in het buitenland.”

Twee weken geleden zijn Natasja en René naar hetzelfde asiel geweest in Zuid-Spanje, waar ze ook hun hond Saar vandaan hebben.

“We zijn nog elke minuut zooo blij met haar. Het is alleen zo ongelofelijk lastig om te kiezen. Zoals gezegd ze verdienen allemaal een gouden mand!”

In de video is manlief te zien die een asielhondje aait. Vele volgers reageren en laten weten dat het koppel voor dat hondje moeten gaan.

Ene Marit laat weten: Kiezen voor de hond die je niet kan vergeten op het moment dat je wegloopt ❤️ volg gewoon jullie hart, dat is voldoende.

Natasja en René Froger beleefdenbeleven erg verdrietige dagen na het overlijden van hun hondje Bobby. Bobby had verschillende tumoren en deze waren uitgezaaid naar al haar organen, zo vertelde René eerder voor de camera van Shownieuws.

Over de auteur

Scroll naar boven