Nachtmerrie voor Lee Towers: ‘Ik voelde meteen dat het mis was’😥🙏(3 minuten lezen)

Nachtmerrie voor Lee Towers: ‘Ik voelde meteen dat het mis was’😥🙏(3 minuten lezen)

1 februari 2023 Uit Door Media Feitjes

Ontzettend veel pech voor zanger Lee Towers. De zanger heeft zijn heup gebroken en zal middels revalidatie weer opnieuw moeten leren lopen.

Leen Huijzer, zoals hij eigenlijk heet, bevestigt dit aan Shownieuws na berichtgeving van het AD. “Het gaat steeds beter”, zegt Lee. “Ik zie er wel nog uit als een vogelverschrikker. Morgen begin ik met mijn revalidatie.”

“Een geval van een ongeluk in een klein hoekje, want ik struikelde per ongeluk over een tapijt dat ze kwamen leggen”, vertelt de zanger.

“Een lullige vertoning. En als je dan valt, helpt de leeftijd ook niet mee, hè. Ik voelde meteen dat het mis was. Heel vervelend, heel pijnlijk ook.”

Eenmaal in het ziekenhuis kreeg de 76-jarige Lee Towers een nieuwe heup. Hij laat aan de krant weten: “Dat hebben de artsen vakkundig gedaan.”

Voor het stel komt de val op een zeer ongelukkig moment want na een vermoeiende verhuizing was het de bedoeling om te genieten van een welverdiende vakantie op Curaçao.

“Daarom keken we heel erg uit naar onze vakantie op Curaçao komende weken. Die hebben we moeten uitstellen.”

Het gaat volgens Lee een moeilijke tijd worden. “Ik moet helemaal opnieuw leren lopen. En ik liep natuurlijk al lastig.

Ik heb nu een rollator, maar als je een nieuwe heup moet je eigenlijk zo snel mogelijk aan de bak. Uiteraard wel voorzichtig, maar we zijn van de niet lullen maar poetsen-generatie. Dus we gaan ervoor.”

“Gelukkig krijgen we veel steun van onze vier kinderen en kleinkinderen. Zij regelen en organiseren van alles. Niet alleen voor mij, ook voor Laura. Daar zijn wij heel gezegend mee.

Maar eerst gaan we even kijken hoe het revalideren gaat. Volgens de doktoren ziet alles er netjes uit dus ik verwacht dat ik snel weer de oude ben.”


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volgers schrikken enorm bij het zien van Mark Gillis: ‘Wat is er met hem gebeurd?’
Share on Facebook Share on WhatsApp