Nachtmerrie voor 5 jarig meisje in de Efteling: Met hoofd vast in attractie!😱😥

Woensdagavond was er een hoop paniek in attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. De schrik zat er goed in voor een 5 jarig meisje.

Het jonge meisje kwam met haar hoofdje vast te zitten in een speeltoestel bij de attractie Fabula en kon dus geen kant meer op.

Een correspondent van Hart van Nederland was die avond op locatie en bevestigde dat er inderdaad sprake was van een meisje dat klem zat.

Nadat duidelijk werd dat het meisje met haar hoofdje vast zat, probeerden meerdere personeelsleden van het attractiepark haar uit haar benarde positie te bevrijden.

Ondanks het feit dat het personeel van het Brabantse pretpark er alles aan had gedaan, kregen zij het niet voor elkaar om haar los te krijgen.

Rond 20.15 uur arriveerden de hulpdiensten. De correspondent meldt: “Het speeltoestel is opengeknipt door lieden van de brandweer.”

De Efteling beschikt over eigen beveiliging en deze beveiligers hadden ervoor gezorgd dat andere parkbezoekers niet konden zien wat er aan de hand was.

De brandweer wisten het meisje uit haar benarde positie te bevrijden en volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio heeft het meisje geen verwondingen opgelopen.

Over de auteur

Scroll naar boven