Hartverscheurende situatie voor vrouw Danny de Munk: ‘Misschien wel fout gaat aflopen’😥🙏

Danny de Munk gaf deze week een exclusief interview aan RTL-Boulevard waar hij met zijn billen bloot ging.

De zanger gaf aan dat er zeker het een en ander is gebeurd tussen hem en de vrouw maar dat dit wel is gebeurd met wederzijdse toestemming.

Tevens gaf hij tijdens het interview aan dat zijn vrouw Jenny al op de hoogte was van alles. Zijn vrouw zou alles van hem weten.

In de rubriek Strikt Privé laat Evert Santegoeds weten dat er nog wel eens een breuk kan gaan komen tussen het getrouwde stel.

Evert zegt: “Gezien de woede die zij nog heeft en de onzekerheid die bij haar leeft, denk ik dat dat echt heel kort geleden naar buiten gekomen is en dat zij er al die jaren niets van geweten heeft.

Ook niet toen ze samen zo leuk in die docusoap te zien waren en het ideale gezinnetje speelden. Toen liep Danny rond dus met een groot geheim.”

“Het is thuis nog steeds ernstig spannend of Danny en Jenny het samen gaan redden. De openlijke vernedering is natuurlijk het allerergste.”

“Dat iemand vreemdgaat, nou ja, daar kun je op een gegeven moment nog wel samen uit komen denk ik, maar als heel Nederland over je schouder meekijkt, dan is dat een pijnlijk verhaal aan het worden.

Zeker in zo’n gemeenschap, zo’n woonerf in Purmerend waar ze wonen. Dan heb je die ogen van iedereen in je rug.”

“Jenny schijnt haar slaapkamer niet uit te komen op dit moment en huilend in bed te liggen. Het zou me niet verbazen als deze cr!sis bij hen toch nog een tijdje blijft voortduren en misschien wel fout gaat aflopen.”

“Waarom zouden we medelijden hebben met Danny de Munk die zelf zijn broek niet dicht kan houden, zou ik zeggen.

Ja, dat is jammer dat je dat je kinderen moet opbiechten, maar dat is wel het gevolg van zijn daden van vijftien jaar geleden.”

Over de auteur

Scroll naar boven