Montana Meiland niet blij: Keuze van haar vader kan grote nadelige gevolgen hebben😲😣

In iedere familie is er wel iets aan de hand, zo ook bij de familie Meiland. Het is overduidelijk dat ze graag aandacht willen van de media en niet meer zonder de spotlights kunnen.

Maxime staat bekend als diva en naar verluidt is de blondine veeleisend, haar vader schijnt weer een nare man te zijn als de camera’s uit zijn.

Het zal vast niet lang duren voordat het merendeel van de Nederlanders behalve Hazes-moe, ook Meiland-moe is.

Enige tijd geleden lieten Martien en Erica weten dat ze heel graag een grote woonwinkel willen open in een groot winkelcentrum.

Voor Martien is dit niet iets nieuws daar hij heel lang een woonwinkeltje heeft gehad in Noordwijk. Het stel vertrok naar het buitenland en oudste dochter Montana nam het winkeltje van haar vader over.

Het winkeltje van Montana is een succes, dit doordat de familie uiteraard beroemd is geworden, mensen komen van heinde en ver, om een kijkje te nemen.

Martien zijn droom is een grote woonwinkel hebben en naar verluidt zijn er al ver gevorderde plannen met de projectontwikkelaar.

Eerder liet Erica dat als Montana problemen zou hebben met zo’n plan, het niet door zou gaan, echter is de kans groot dat Martien straks toch echt een woonwinkel heeft.

Voor Montana kan dit grote nadelige gevolgen hebben, daar de kans enorm groot is dat mensen haar winkeltje niet meer bezoeken en kiezen voor de woonwinkel van haar vader.

Over de auteur

Scroll naar boven