Monique geeft update over Andre vanuit ziekenhuis: ‘Hij heeft nu zoveel pijn’😲😥(2 minuten lezen)

Monique geeft update over Andre vanuit ziekenhuis: ‘Hij heeft nu zoveel pijn’😲😥(2 minuten lezen)

28 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Op Instagram laat Monique Westenberg weten dat haar zoontje een behoorlijk zware dag achter de rug heeft. Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg liet vandaag zijn keel- en neusamandelen verwijderen. ,,Hij heeft zoveel pijn”, aldus een bezorgde Monique over haar geliefde zoontje.

Voor het verwijderen van zijn keel- en neusamandelen werd André vandaag opgenomen in het ziekenhuis. Moeder Monique laat aan haar volgers weten dat het een zware dag voor hem was. ,,Hij heeft nu zoveel pijn. Wat wil je het als ouders dan graag overnemen hé?”

Gelukkig is de operatie goed verlopen en heeft de kleine man zich ontzettend dapper gehouden. Van de dokters en zussen heeft hij dan ook een ‘Dapperheidsdiploma’ gekregen. ,,Uitgereikt aan André Hazes. Namens de dokters en zusters”, valt er op het diploma te lezen.

Afgelopen weekend had Monique het ontzettend zwaar, ze had afscheid genomen van hondje Bikkel.M ,,Run free allerliefste vriendje”, schreef ze bij een video. ,,We gaan je zo vreselijk missen lieve Bikkel! Mijn hart is gebroken. Ons lieve bikkeltje, de hond van de hele familie. Nu ben je weer fijn bij Doenie en Omie.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Andrea van door scheiding van haar ouders niet werken: ‘Mijn ideaalbeeld was verdwenen’