Monique Westenberg is toch de ware voor André Hazes en dus gaat hij toch op zijn knieën😫😯

Bij onze buren in België schijnen de roddelbladen meer te weten over de huidige situatie tussen Monique en André ‘Showbizz24’ en ‘Primo’ komen met opvallend nieuws.

Volgens deze twee nieuwssites is de zanger na zijn vermeende behandelingen toch weer gaan in zien dat Monique “de ware” is.

Zo valt er het volgende te lezen: “Door zijn behandeling is André voor de zoveelste keer gaan inzien dat Monique toch de ware is.”

Showbizz24 schrijft het volgende over een mogelijk huwelijksverzoek: “Volgens bronnen dicht bij de zanger zou André ook al hebben laten vallen dat hij haar opnieuw ten huwelijk wil vragen.

Als dit inderdaad klopt dan is er nog de vraag of Monique opnieuw ‘ja’ zal zeggen. Hieronder meer betreft “de plannen” van André met Monique:

Momenteel geniet het gezin van een heerlijke vakantie in Thailand. Monique plaatst af en toe kiekjes op Instagram van hun gezinsvakantie.

Het gezin vertrok stilletjes maar werden al vrij snel gespot op de luchthaven in Thailand. Onlangs genoten ze nog een maand in Amerika.

Over de auteur

Scroll naar boven