Monique Westenberg staat binnenkort op straat: Familie heeft op André Hazes ingepraat!😣😲

De afgelopen periode zijn Monique Westenberg en André Hazes weer veelvuldig met elkaar in verband gebracht door verschillende mediakanalen.

Uiteraard komt dit door het feit dat ze twee keer als gezinnetje op vakantie zijn geweest, naar Amerika en Thailand.

Deze vakanties zorgde voor veel speculaties over zowel hun relatie als over de documentaire van de volkszanger.

Een groot deel van de mensen wist zeker dat er in de documentaire een liefdeshereniging te zien zou zijn een andere groep geloofde daar absoluut niet in.

Op Instagram heeft André gisteren een statement geplaatst. “Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt…

In zijn statement laat hij aan zijn volgers weten dat zijn documentaire eerlijk is. “Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was.“

Monique Westenberg reageerde uiteraard onder het statement van haar ex-verloofde. Volgens Coldeweijer snapt Monique nog steeds niet dat ze straks zijn villa moet verlaten.

Tijdens de vakantie waren ze weer helemaal in love en maakten plannen om extra afleveringen te filmen om toe te werken naar een bruiloft.

André is daarna op vakantie gegaan naar Torremolinos, met Rachel en haar kant van de familie. Zij hebben met zijn allen op hem ingepraat.

De roddelkoningin laat weten dat de volkszanger zijn ex Monique compleet heeft laten vallen. “Hij [André] heeft besloten dat zijn docu alleen nog maar om hem en zijn verslaving zal draaien.

Over de auteur

Scroll naar boven