Moeder van Marco neemt het voor haar zoon op: ‘alles wat mensen er bij verzinnen’😲🤔

Mary Borsato liet zich onlangs al uit over de situatie rondom haar zoon Marco en heeft nu besloten dieper in te gaan op alle wilde verhalen.

“Het was vreselijk. Ook de verhalen die er extra bij komen. Kijk, wat waar is, heeft Marco zélf verteld. Maar alles wat mensen er bij verzinnen… Het is de pers nog niet eens, die doen hun werk.”

“Het zijn de mensen die er omheen hangen, van buitenaf, die het aan de pers gaan melden en die het heerlijk vinden dat zo’n grote artiest even lekker in een hoekje wordt gedrukt.

Aan de andere kant zijn wij ook weer nuchter genoeg om dat te relativeren. Dat je denkt: het is niet alleen Marco, er wordt over iederéén gesproken.”

“Dat dat zomaar mag in Nederland, en dat daar niet iets tegen gedaan kan worden, is voor mij onbegrijpelijk. (…) Maar ik denk dat die geruchten er over twee jaar nog zijn.”

“Die leg ik naast me neer, want wij weten de waarheid. Of ik me nu nog opvreet over alles wat gezegd wordt? Nee, niet meer. Je moet het over je heen laten komen en gewoon genieten van de dag. Je denkt af en toe wel: het zou nu toch een keer genoeg moeten zijn?”

Volgens Mary heeft Marco helemaal geen tijd meer om vreemd te gaan. “Als je toch ziet hoe fijn ze het met elkaar hebben… En óf Marco is bij haar óf zij bij hem, dus hij heeft helemaal geen tijd meer om gekke dingen te doen.”

“Ik denk dat ze het voorlopig even zo moeten laten, want ze zijn inmiddels zo gewend aan hun eigen dingetje. Latten is ook leuk hè, dan blijft de relatie het állerleukste. Het is heerlijk dat hij een heel leuk appartement heeft en Leontine heeft ook echt een fijn huis.”

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven