Groot aantal minnaressen doen boekje open over Simon Keizer: Kan het nog erger?😱😲

Er hangen hele donkere donderwolken boven het huwelijk van Simon en Annemarie Keizer. Maar liefst zeven minnaressen klappen uit de school over de zanger.

Simon en Annemarie zijn al tien jaar getrouwd en stralen ook uit dat ze het perfecte koppel zijn, maar niets blijkt minder waar.

Nog niet zo lang geleden kwam het verhaal naar buiten dat de zanger zich behoorlijk heeft misdragen tijdens De Vrienden Van Amstel Live.

Naar verluidt nam Simon iedere avond wel een vrouw mee naar zijn hotelkamer. Maar er blijkt nog veel meer gebeurd te zijn.

Volgens geruchten gaat Simon al jarenlang vreemd en maar liefst zeven dames zijn nu uit de school geklapt over de zanger.

,,Dit zijn dames die de afgelopen jaren en sommigen nu nog steeds contact en s&ks met hem hebben”, meldt Juicechannel op Instagram.

Deze vrouwen geven aan dat ze de zanger via een camsite hebben leren kennen. ,,Hij zit daar regelmatig op en probeert via daar verder in contact te komen met dames.

Een dame geeft aan dat zij hem hier al jaren geleden op heeft gespot en een andere dame vertelt dat dit bij haar nog recentelijk was.”

De zanger heeft aan deze vrouwen zijn nummer gegeven en had minstens een keer per week contact met hen. Het bleef alleen niet bij bellen, met sommigen ging hij verder.

,,Die werden uitgenodigd bij hem op kantoor, daar heeft Simon namelijk een ‘mencave”, aldus het kanaal. ,,Met de andere dames sprak hij via zijn fake Snapchat account, via hier stuurde hij ook regelmatig pikante foto’s van zichzelf en vroeg hij de dames om verzoekjes.”

Over de auteur

Scroll naar boven