Vrouw vindt luxe leven met miljonair pittig: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Vrouw vindt luxe leven met miljonair pittig: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Op haar 26e leidt Kendel Kay een leven dat door velen als een droom wordt gezien, omgeven door luxe dankzij het succesvolle PR-bedrijf van haar partner Luke, dat maar liefst 8 miljoen dollar waard is.

Vrouw vindt luxe leven met miljonair pittig: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Dankzij dit succes kan Kendel genieten van een leven vol luxe, van onbeperkt winkelen zonder ooit naar aanbiedingen te hoeven kijken tot reizen met privéjets.

TochKendel ervaart niet alleen maar positieve dingen in haar leven. Hoewel het er luxe uitziet, deelt ze dagelijks haar uitdagingen op TikTok. Deze beginnen met ogenschijnlijk eenvoudige taken zoals het vullen van Luke’s waterfles en het maken van zijn ijskoffie.

Deze dagelijkse routines lijken misschien onbelangrijk, maar Kendel benadrukt hoe zwaar ze kunnen zijn, vooral als ze worden gecombineerd met de verantwoordelijkheid voor het huishouden, zoals het op orde maken van de slaapkamer.

Ze vertelt haar volgers op het platform TikTokZe zegt:  “Mensen onderschatten hoe zwaar het soms echt is.”


Terwijl Kendel ontspanning vindt in het besteden van tijd aan haar make-up, het genieten van koffie, en het doorbrengen van tijd met vriendinnen in de sportschool, is het leven voor haar soms echt zwaar.


Dit alles deelt ze met haar volgers op TikTok. Ze positioneert zichzelf als een ‘content-creator’ die haar luxeleven vastlegt en deelt met de wereld.

Kendel laat in haar rol als ‘influencer’ zowel de glinsterende façade van haar dagelijks leven zien als de minder glamoureuze kanten.

Ondanks de momenten van stress en de hoge verwachtingen die aan haar levensstijl kleven, erkent Kendel dat ze zich in een bevoorrechte positie bevindt.

Ze is zich bewust van het staan in een bevoorrechte positie.Het feit dat velen graag met haar zouden willen ruilen, helpt haar om de zware dagen in perspectief te zien en toch een zekere voldoening te vinden in haar leven vol luxe.

Scroll naar boven