Via deze bizarre methode probeert vrouw zwanger te raken van verloofde in hechtenis!

Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten heeft een ongebruikelijke methode geprobeerd om zwanger te worden van haar verloofde, Twinno.

Haar verloofde zit momenteel in de gevangenis. Haar verhaal, gedeeld op TikTok, is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Nesha’s verloofde, Twinno, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nog ongeveer een jaar te gaan. Hij wil graag vader worden, dus besloot zijn partner een bijzondere poging te wagen.

Met een creatieve maar onconventionele methode heeft hij het gedaan.

Hij, Twinno, werd geobserveerd door zijn celgenoot, en verzamelde zijn sperma in een plastic bekertje om het vervolgens over te gieten in een broodzakje.

Het zakje met ‘babymateriaal’ werd door een gevangenismedewerker opgestuurd naar Nesha, en binnen slechts twee dagen ontving ze het via de postbode.

Ze raadpleegdeNesha bezocht zowel een waarzegger als een dokter. De dokter vertelde haar dat de kans op succes ongeveer 10 procent was.

Vervolgens ging Nesha aan het werk, in afwachting van haar vruchtbare dagen om het sperma te gebruiken.

Helaas bleef een positief resultaat uit, ondanks haar meerdere pogingen en het uitvoeren van wel tien zwangerschapstests.Nesha deelt in een emotionele video haar teleurstelling: “Het heeft mijn hart gebroken,” en voegt eraan toe, “Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Nu ze niet zwanger is geworden, heeft Nesha besloten te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: ”We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Scroll naar boven