Kom gluren in de prachtige nieuwe miljoenenvilla van Maxime en Leroy!🙏😍

Maxime Meiland verhuisde eerder dit jaar samen met vriend Leroy en dochter Claire naar Noordwijk, dicht bij de familie.

Hun riante rijtjeswoning blijkt echter toch te klein daar het stel een baby verwacht en dus hebben ze een nieuw stulpje gekocht in het kustdorp.

Wijnen is ontzettend belangrijk in het leven van een Meilandje en dat gaat in deze nieuwe villa wel lukken daar het beschikt over een eigen bruine kroeg.

Op Funda valt nu te lezen dat de woning verkocht is onder voorbehoud. Albert Verlinde belde moeder Erica op, echter wilde zij niet ingaan op het verhaal van een nieuwe woning.

Een betrokken makelaar gaf aan dat hij het verhaal niet kon ontkennen. Hoe dan ook de woning is fantastisch en wij wensen het gezin veel geluk in hun nieuwe paleisje. Bekijk hier de foto’s van de woning!

Maxime Meiland gaat deze zomer trouwen met haar Leroy en begin deze maand vond haar vrijgezellenfeest plaats in onze hoofdstad.

In de podcast Wat Goéééd laat moeder Erica weten dat zij het vrijgezellenfeestje van dochter Maxime flink heeft verpest…

Het feestje was een verrassing voor maxime en ze wist dan ook van niets. “Maar moet je luisteren, wat gebeurde er die dag”, aldus Martien.

“Ik kon je wel vermo0rden. Je ging gewoon zeggen waar Maxime bij was: ‘wat een spannende dag vandaag, het vrijgezellenfeest.’”

Erica laat in de podcast aan de luisteraars weten dat ze vlekken in haar witte broek had, en even iets anders aan moest trekken.

Ze zei toen tegen iemand die op visite was: “Ik moet me wel een beetje netjes aankleden, want we hebben vanmiddag natuurlijk het vrijgezellenfeest van Maxime.”

Dat was dus niet erg handig, wat een verrassing had moeten blijven was dus nu verklapt. “Voordat ik het wist was het eruit.”

Scroll naar boven