Maxime Meiland krijgt felle kritiek: ‘Verwaande moeder, verwaand kind’😲😱

Sinds deze week is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland weer te zien op televisie. Het huwelijk van Maxime en Leroy is de rode draad in dit seizoen.

Uiteraard zien we meer dan alleen de voorbereidingen van het huwelijk want er moet uiteraard ook geklust worden.

In de nieuwe woning van Martien zijn de ex-kasteelheer en oudste dochter Montana Meiland druk in de weer met het bloemen -en vogelbehang dat er moet komen.

De familie gaat ook een bezoek brengen aan de bruidsbeurs, heerlijk een dag op pad met elkaar om inspiratie op te doen.

Eenmaal terug gaat de familie gelijk weer verder met klussen en wordt er gesproken over een eventueel zwembad op de plaats waar eerst een jacuzzi stond.

Erica en Martien zijn druk in de weer om de maten voor een zwembad op te meten, echter is de ex-kasteelheer de volgende dag toch van gedachte veranderd.

“Ik werd vanochtend wakker en ik zei tegen mama: ik ben helemaal van het zwembad af”, zegt hij tegen dochter Maxime. 

Maxime weet niet wat ze hoort en reageert geshockt: “Wat?!”, waarop Martien zegt: “Ja, ik werd wakker en ik zeg mam, ik denk dat ik het zwembad niet doe.”

Wanneer Claire binnen komt lopen vertelt Maxime direct het nieuws over het zwembad. “Claire, weet je wat opa net zegt? Opa wil geen zwembad meer.”

Claire is het overduidelijk niet eens met dit besluit en begint direct met huilen. Maxime tilt haar op om te troosten terwijl opa en oma geschrokken zijn van de reactie van hun kleindochter.

Op Twitter gaat het los. Zo plaatst iemand: “Verwaande moeder, verwaand kind.” En: “Zit ik net naar chateau Meiland te kijken, zie ik een kind van 4 gillen en krijsen dat ze geen zwembad krijgt van 3 bij 7…”

Echter zijn er ook Twitteraars die het opnemen voor de kleine Claire: “volwassen mensen die los gaan op een kind…dan kijk je niet.”  

Een ander komt met een advies: “Ik zou de kleine meisjes uit beeld laten. Die krijgen nu al negatieve zooi over hun heen, dankzij wat moeders uitkraamt. Meisje is natuurlijk totaal blij gemaakt met een zwembad, wat opa ff niet meer ziet zitten.”

Over de auteur

Scroll naar boven