Maxime Meiland is aan het terugkrabbelen: ‘Er is duidelijk een fout gemaakt’

Maxime Meiland is aan het terugkrabbelen: ‘Er is duidelijk een fout gemaakt’

Recentelijk heeft Evert Santegoeds informatie gedeeld over de lasterzaak tegen Maxime Meiland. De zaak gaat over beschuldigingen van verkrachting in haar boek aan het adres van een man, die nu getuigen heeft opgeroepen om zijn verhaal te bevestigen.

Maxime Meiland is aan het terugkrabbelen: ‘Er is duidelijk een fout gemaakt’

Oorspronkelijk stond de behandeling van de zaak gepland op een vrijdag, maar deze is onverwacht uitgesteld tot 16 februari. Dit uitstel wekt verbazing, gezien de normale urgentie die gepaard gaat met een spoedprocedure.

Advocaat Maxime met de grond gelijk gemaakt: ‘Daar gaat zijn moment of fame’

Santegoeds deelde zijn bevindingen in de podcast van Strikt Privé en suggereert dat er onderhandelingen gaande zijn tussen beide partijen.

Problemen stapelen zich op voor Maxime Meiland: ‘Het ziet er niet heel goed uit voor haar’

“Ik denk dat beide partijen met elkaar in gesprek zijn. Beiden willen ineens niets meer zeggen.”

Deze dame trekt de beerput over Maxime Meiland open: ‘Ik vind haar een duivel’

”Om te voorkomen dat het allemaal in de rechtszaal moet worden uitgevochten, hebben ze beiden gevraagd om het een maand uit te stellen, dus ik denk dat er een beetje schot in zit,” aldus Santegoeds.

Maxime Meiland stoort zich aan deze vervelende actie haar eigen vader: ‘gewoon stug doorgaan’

Evert Santegoeds merkt op dat de veelbesproken Maxime Meiland wellicht toch bezig is met een terugtrekkende beweging.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

“Er is duidelijk een fout gemaakt door de makers van het boek. Ze zien dat ook heus wel in, al zullen ze dat niet hardop zeggen en zo hun schuld bekennen. Maar als er een schikking uit kan komen, dan zal er hoe dan ook wel een keer gerectificeerd worden.”

Waar zit je verstand? Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

Santegoeds bespreekt ook de mogelijkheid dat, als een onderlinge oplossing uitblijft, de zaak alsnog voor de rechtbank komt.Er komt binnenkort een nieuwe datum gepland in Den Haag, op 18 februari, waar ze proberen om het op te lossen in de rechtbank. Als het niet buiten de rechtbank wordt opgelost, bestaat de mogelijkheid dat Maxime gedwongen wordt om haar boek uit de handel te halen en aanpassingen te maken. Maxime deelt openhartig over een heftige en verdrietige periode waarbij haar moeder ook erg moest huilen. Daarnaast heeft ze eindelijk een einde gemaakt aan de geruchten en een tipje van de sluier opgelicht.De Telegraaf kan worden aangesproken om de informatie te corrigeren en eventueel schadevergoeding te betalen, zowel materieel als immaterieel.

Scroll naar boven