Maxime Meiland doet hartverscheurende onthulling: ‘Het was gewoon janken’😥😢

De familie Meiland is een begrip geworden in ons kleine landje. Hun serie Chateau Meiland is tot op de dag van vandaag ook nog steeds een groot succes.

Martien en Erica hebben allebei al hun eigen biografie uitgebracht en nu is het ook tijd voor Maxime. Binnenkort ligt haar biografie in de schappen.

Haar biografie wordt geschreven door Jan Dijkgraaf, de man die ook de biografie voor Martien en Erica schreef. Volgens Dijkgraaf gaat het verhaal van Maxime erg emotioneel worden.

“Ik hoorde begin 2020 voor het eerst over het heftige verleden van Maxime. Ik was toen voor het boek van Martien op het chateau in Frankrijk en daar heb ik Maxime ook uitgebreid gesproken.

Haar vader Martien en moeder Erica waren erbij vanwege de heftigheid, het was gewoon janken”, vertelt de schrijver in weekblad Story.

Dijkgraaf kreeg het treurige verhaal te horen dat er een skstape van Maxime werd verspreid op de middelbare school waar ze toen zat.

Diep periode was erg heftig voor de jongste telg van Martien en Erica en het werd haar destijds dan ook allemaal te veel. Om haar verdriet te vergeten ging Maxime aan de drank.

Een ontzettend triest verhaal, maar helaas kon het nog erger. Maxime werd een jaar later ook nog eens verkrcht door een ex-gevangne.

“In ons eerste gesprek kon Maxime het woord ‘verkrachting’ niet uit haar mond krijgen en omschreef ze het als: ‘Toen die jongen iets gedaan had’.

Maxime vertelde toen ook dat ze het verhaal ooit wel naar buiten wilde brengen en vanaf toen hadden we het daar wel jaarlijks een keertje over.”

Scroll naar boven