Massa is Kassa niet langer geloofwaardig: Hoe gaat Peter deze gelekte foto’s verklaren?🤔😫(3 minuten lezen)

Massa is Kassa niet langer geloofwaardig: Hoe gaat Peter deze gelekte foto’s verklaren?🤔😫(3 minuten lezen)

4 augustus 2022 Uit Door Media Feitjes

De realityserie Massa is Kassa is vanaf de eerste aflevering een groot succes en wekelijks zitten ontzettend veel fans steevast voor de buis.

Veel mensen die Massa is Kassa volgens zetten echter de laatste tijd hun vraagtekens bij de echtheid van het programma.

Juicekanaal Reality.FBI heeft nu enkele foto’s gepubliceerd, waarop je op zijn minst vraagtekens zou kunnen zetten bij de geloofwaardigheid van de serie.

Een insider heeft zich gemeld bij Reality.FBI en laat weten: ”Zelfs met filmen op een locatie wordt er gevraagd voor figuranten op een locatie. Zodat het terras vol zit.”

De betrokkene heeft nog meer te vertellen: ”Peter zou voor een nieuw seizoen gefilmd worden op en locatie, waarbij er sprake zou zijn van een ”heel draaiboek”.

Gillis zou naar verluidt met tijdstippen werken waarop bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden. Reality.FBI is zelf op onderzoek uitgegaan en heeft enkele foto’s eens goed bekeken.

Het kanaal is op enkele opmerkelijke beelden gestuit. Peter plaatste een kiekje waarin hij schreef op een locatie van een van zijn Oostappen vakantieparken aanwezig te zijn.

Echter klopt zijn verhaal niet want in werkelijkheid stond hij op een locatie van ‘Domein de Bever’ in Achel. Onderstaand de foto’s waar het om gaat.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Schrik zit er goed in bij de Meilandjes na verslag journalist: ‘worden heel veel fotos genomen’