Martien en Erica zijn niet helemaal eerlijk geweest! Gezichtsverlies voorkomen?😱😲

Martien en Erice waren apetrots toen zij hun droomhuis in Noordijk op de kop tikte. Een luxe villa, kortom hun droomhuis.

Wat bleek na twee manden ging de villa alweer in de verkoop. Vooral Martien had spijt van de aankoop, in zijn ogen was het dan ook een miskoop.

De tuin was volgens hem te klein en het stel had maar weinig privacy daar er iedere dag veel fans voor de deur stonden om een glimp van het stel op te vangen.

Een bord kwam in de tuin en de vraagprijs was 3 miljoen euro. Het stel hoopte het snel te kunnen verkopen, echter bleven de kijkers massaal weg.

De keus werd gemaakt om de vraagprijs te laten zakken, deze kwam te staan op 2,8 miljoen euro. Zelf betaalden Erica en Martien er destijds 2,6 miljoen euro voor.

Het stel had laten weten dat de villa ook verkocht zou zijn aan de nieuwe koper voor een bedrag van 2,8 miljoen euro. Maar dit blijkt gelogen.

In de verkoopakte staat namelijk dat de villa is verkocht voor een bedrag van 2.550.000 euro. Kortom dat is 250.000 euro minder dan dat Martien en Erica beweerde.

In plaats van winst te maken met de verkoop hebben ze dus 150.000 euro verlies gemaakt. Waarom hebben zij hierover gelogen?

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven