Martien Meiland opent de aanval op Roxeanne Hazes aan: ‘Waarom vertel je dit?’😬😲

Martien Meiland uit in zijn podcast felle kritiek op Roxeanne Hazes. De Chateau Meiland ster vindt het niet slim dat de zangeres in de Beste Zangers bepaalde uitspraken heeft gedaan.

Op verzoek van presentator Jan Smit legde Roxeanne inde eerste aflevering uit waar haar verlatingsangst vandaan komt.

Ze vertelde over haar moeilijke jeugd en over het feit dat ze haar moeder negen maanden moest missen. “Mijn moeder besloot om een boek te gaan schrijven.”

We kunnen stellen dat de zangeres haar moeder met deze uitleg behoorlijk gespaard heeft. Dit omdat Rachel in die periode een fles bessenjenever per dag dronk.

Marc-Marie Huijbregts vindt het lief dat Roxeanne dat niet zo expliciet benoemt. “Roxeanne zal dát bedoeld hebben, maar het was van haar een aardige manier van zeggen, dat ze juist heel lief is.”

André junior heeft laten blijken dat hij aan de zijde van zijn moeder staat, echter huppelt hij ook van kliniek naar kliniek.

“Die André junior gaat dan natuurlijk ook weer… Want die is inmiddels met Rachel. Dus dat vind ik zielig voor die Roxeanne. Ik ben team-Roxanne. Zij is een superleuke vrouw.”

Rachel is volgens Marc-Marie gewoon een gestoorde vrouw. “Die Rachel, die toch geestelijk ook echt niet helemaal in orde is, is ontzettend tekeergegaan.

Ik wil Roxeanne even een hart onder de riem steken dat ze zich er niets van aan moet trekken. Ik vind Roxeanne Hazes superleuk. Die is een jaar lang bij ons in De Wereld Draait Door ook huisband geweest.”

Hij vervolgt: “Ze is superbeleefd, heel lief en aardig enzo. Zij laat altijd heel dat Hazes-drama aan zich voorbijgaan.

Ze praat er eigenlijk nooit over, maar dat is een soort programma waarschijnlijk ook waarin mensen meer vertellen over hun leven.”

Martien Meiland had Rachel onlangs nog in zijn podcast en hij laat weten dat hij vindt dat de zangeres veel te loslippig is geweest.

“Het is allemaal gedoe”, zegt hij in zijn podcast Wat Goéééd. “Dan denk ik: je hoeft toch ook niet altijd alles maar te vertellen? Waarom gaan ze dat zelf niet gewoon binnenshuis met elkaar bespreken?”

Erica, zijn levensgezel is het niet eens met hem: “Ja, maar kijk, als iemand jou iets vraagt in een programma…

Als jij in een programma zit en ze vragen iets, dan geef je gewoon antwoord. Als dat dan uitgezonden wordt, daar heb je helemaal geen zicht op. Of dat er uitgeknipt wordt of niet. En dan komt het in de media.”

Over de auteur

Scroll naar boven