Marieke Elsinga over de vader van haar kindje: ‘Nee foto 4 is niet de vader van mijn kind’😲🤨

Binnenkort verwelkomt Marieke Elsinga haar eerste kindje en afgelopen weekend werd dat dan ook groots gevierd.

De hoogzwangere Marieke genoot samen met haar familie en vrienden van een babyshower. Op Instagram heeft zij foto’s geplaatst van het feestje.

Deze vrolijke kiekjes hebben alleen voor enige verwarring gezorgd: is op de laatste foto Marieke te zien met haar vriend Sander?

Bij de serie foto’s schrijft Marieke: ,,Babyshower photodump!” Vooral de laatste foto krijgt ontzettend veel aandacht, dit omdat ze naast een man staat.

,,Is dit Sander?”, vragen velen zich af. Marieke geeft direct duidelijkheid over de foto. ,,En nee, foto 4 is niet de vader van m’n kind”, schrijft Marieke.

Marieke maakte op Valentijnsdag 2020 bekend dat ze niet langer als vrijgezel door het leven ging. Ze gaf aan dat ze al een tijdje een relatie had met ene Sander.

Tot op de dag van vandaag weet alleen niemand wie die Sander is. Nederland is nieuwsgierig, echter houdt ze dit nog steeds voor zichzelf.

Ze geeft alleen aan dat Sander géén bekende Nederlander is. ,,Hij werkt niet in de media en hij heeft er ook helemaal niets mee”, vertelde Marieke enige tijd geleden in Vriendin.

haar volgers zijn nu in ieder geval nog nieuwsgieriger gemaakt. ,,Maar wie is dan wel de vader?”, vraagt iemand. En een ander: ,,Ahh, we willen zo graag de papa zien.”

Scroll naar boven