Bizar verhaal over Andre: ‘De moeder van mijn kind is een vreselijk iemand’😲😱

Er gaat een vreemd verhaal door de wandelgangen over Andre Hazes. Onlangs liet Yvonne Coldeweijer al weten dat Hazes een nieuw liefje zou hebben.

Echter schijnt dit nog niet alles te zijn want de roddelkoninginlaat weten dat de zanger vreemd gegaan zou zijn met deze dame in het verleden toen hij nog een relatie had met Monique.

Eerder deze maand kwam Yvonne Coldeweijer met het nieuws dat de zanger wederom Monique aan de kant zou hebben gezet.

Naar verluidt zou hij namelijk zijn hart hebben verloren aan een Spaanse dame. De zanger kende deze dame al een tijdje.

De roddeltante heeft contact opgenomen met de Spaanse. ,,In juli 2019 is zij André tegengekomen in Marbella en daar zijn ze helemaal verliefd geworden”, aldus Yvonne in haar YouTube-video.

,,Ik heb dus anderhalf uur met haar gepraat vorige week. Het is me allemaal duidelijk geworden. Zij kregen toen meteen een relatie, maar hij was toen nog met Monique.”

Yvonne vertelt dat deze dame en de zanger elkaar continu zagen in die periode, uiteraard wist Monique van niets.

Tevens zou de zanger slecht hebben gesproken over Monique. ,,Hij zei ook tegen haar: ‘De moeder van mijn kind is zo’n vreselijk iemand. Ze heeft alleen maar controle over mij de hele dag.

Ik voel me helemaal opgesloten, kan geen kant op.’ En: ‘Als ik haar niet te vriend houd, mag ik mijn kind niet meer zien.’ Dat heeft hij echt gezegd tegen haar.”

Terwijl de zanger in Marbella was bij zijn Spaanse dame, sloeg het noodlot toe in Nederland. De woonwaker van de vader van Monique vloog in brand.

,,Toen moest hij snel terugkomen naar Nederland. Dat heeft elkaar dus overlapt”, legt Yvonne uit. De Spaanse dame vertrok vlak daarna naar Colombia.

Toen zij terug kwam uit Colombia had de zanger alleen geen oog meer voor haar, hij was terug in de armen van Monique.

Scroll naar boven