MAFS Nicol doet bizarre onthulling: Kijkers zijn compleet voor de gek gehouden!😱😲(3 minuten lezen)

MAFS Nicol doet bizarre onthulling: Kijkers zijn compleet voor de gek gehouden!😱😲(3 minuten lezen)

9 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Nicol en Martijn waren het eerste koppel in het nieuwe seizoen van Married at First Sight die elkaar het ja-woord gaven.

Veel kijkers hebben echter al vanaf het begin vraagtekens gezet bij hun huwelijk. Tijdens de ceremonie bleek dat ze tegelijkertijd op Ibiza waren en gezamenlijke vrienden hebben.

Zowel Nicol als Martijn verzekerde de kijkers van het programma dat ze elkaar nooit eerder hadden gezien maar Nicol klapt nu uit de school: ,,Ik kende Martijn al wél.”

We kunnen wel stellen dat deze bruiloft bijzonder was, nog nooit eerder zagen we dat een koppel gezamenlijke vrienden bleken te hebben.

Drie vriendinnen van bruid Nicol waren niet alleen door haar kant uitgenodigd, maar ook door de kant van Martijn. Deze dames wisten dus met wie Nicol zou gaan trouwen.

Maar het bleek tijdens de ceremonie dat Martijn en Nicol ook op hetzelfde moment op party-eiland Ibiza waren.

De vriendinnen van Nicole zouden Martijn die vakantie hebben gezien, maar alles op alles hebben gezet om ervoor te zorgen dat ze Martijn niet tegen het lijf zou lopen.

Dit verhaal blijkt nu dus niet te kloppen, het stel heeft elkaar wel degelijk ontmoet op het eiland. Naar verluidt zou Martijn haar zelfs versierd hebben destijds.

,,Nicole heeft mij verteld dat ze elkaar wel op Ibiza hebben gezien en dat hij Nicole probeerde te versieren”, onthult Telegraaf-journalist Eva van Riet.

,,Ze wisten niet van elkaar dat ze met elkaar gingen trouwen, maar ze zei: ‘Ik had wel in mijn achterhoofd dat ik ga trouwen dus ik ga niet met Jan en alleman op Ibiza.’ En voor het altaar hebben ze elkaar dus herkend.”


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Catfight: Heftige confrontatie tussen Wendy van Hout en Nicol Kremers!
Share on Facebook Share on WhatsApp