Maan krijgt heftige reacties na optreden Pinkpop: ‘onpersoonlijk en commercieel’😱😲

Zangeres Maan stond dit weekend op het grote podium op festival Pinkpop. Haar optreden viel niet bij iedereen in de smaak.

Online krijgt ze veel kritiek. ”Na het geweldige en persoonlijke optreden van Joost Klein is Maan bedroevend onpersoonlijk en commercieel”, aldus iemand op Twitter.

Iemand anders schrijft: ”Ben naar uitvaarten geweest die leuker waren dan Maan’s optreden op Pinkpop.”

Staat een stel teleurgestelde mannen in Metallica shirts naar MAAN te kijken. “Was ik nou maar op de camping gebleven.” #pp2022 #Pinkpop

— Sanna van der Hoeven (@sannahoeven) June 19, 2022

Tijdens haar optreden vielen er behoorlijk wat tranen over haar wangen. Tijdens het optreden bracht ze een ode aan haar vader.

Na het geweldige en persoonlijke optreden van Joost Klein is Maan bedroevend onpersoonlijk en commercieel. “Voelen jullie je sexy?” 😭#Pinkpop

— PSVSupp1913 (@PSVSupp_Nijkerk) June 19, 2022

Het afgelopen weekend stond de zangeres ook al negatief in de spotlights. Er gaat nu een verhaal door de wandelgangen over een avontuurtje tijdens de Vrienden van Amstel Live.

Volgens de verhalen is zangeres Maan betrapt in een bezemkast met Freek, van Suzan en Freek. Naar verluidt hadden ze het gezellig samen.

Over de auteur

Scroll naar boven