Bizar: Arjen Lubach duikt het bed in met jonge studenten die zich hebben aangeboden😲😱

Dit keer gaat er een bijzonder pikant verhaal door de wandelgangen over presentator Arjen Lubach. Ook hij schijnt buiten de deur te eten.

Op de momenten dat zijn partner Martine haar kinderen thuis heeft, pakt Lubach zijn wagen om langs te gaan bij Amsterdamse studentenpanden.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft haar pijlen op de presentator gericht en volgens haar gaan er nog meer verhalen rond over Lubach.

Naar verluidt is iemand uit zijn directe omgeving uit de school geklapt en deze persoon komt toch wel met een sch0kkende onthulling.

,,Het schijnt dus dat op avonden dat Martine de kinderen heeft, Arjen in zijn Range Rover de Amsterdamse studentenpandjes afgaat”, schrijft Coldeweijer op Instagram.

Een ieder vraagt zich natuurlijk af wat hij daar te zoeken heeft. ,,Hij duikt dan het bed in bij de meisjes die zich aan hem hebben aangeboden.”

Op de momenten dat Lubach zijn auto in stapt zit zijn vriendin thuis met haar kinderen. Vanaf 2015 vormen Lubach en Martine een koppel.

Tot op de dag van vandaag laat Lubach bar weinig los over zijn relatie, wel heeft hij ooit gezegd dat hij nooit gedroomd heeft van een gezinsleven.

Echter heeft hij nu min of meer toch een gezinsleven daar zijn partner twee kinderen heeft. ,,Het was nooit mijn plan”, vertelde hij in zijn boek Stoorzender.

,,Mijn toekomst lag kinderloos voor me, leeg en vol mogelijkheden om een volstrekt onverantwoord bestaan te kunnen leven.”

Arjen blijkt uiteindelijk alsnog een onverantwoord bestaan te leven. Volgens Coldeweijer zijn de avontuurtjes met studenten niet het enige.

Volgens de roddelkoningin is hij op zijn werk ook druk met de dames. ,,Op het werk schijnt hij nogal druk te zijn met vrouwelijke collega’s, maar dit was niet altijd even gewenst…”

Over de auteur

Scroll naar boven