Liefde is soms ook loslaten: Frans en Mariska Bauer moeten helaas afscheid nemen😥😲

Na ruim 25 jaar nemen Frans en zijn vrouw Mariska Bauer afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De schoonouders van de zanger hebben een restaurant en nu het besluit genomen deze te verkopen. Voor de zanger en zijn Mariska is dit een zeer bijzondere plek daar zij elkaar daar hebben ontmoet.

Onlangs kwam tevens het nieuws naar buiten dat de familie gezinsuitbreiding heeft. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin en dus heeft het stel er een schoondochter bij.

Het vriendinnetje van zoonlief heet Kim en Christiaan laat weten dat ze elkaar kennen ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard.

Het vriendinnetje van zoonlief heet Kim en Christiaan laat weten dat ze elkaar kennen ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard.

Het nieuwe jaar begon heftig voor de familie Bauer. Mariska werd getroffen door een hersen!nfarct en Frans zijn broer bleek ernstig ziek te zijn.

De zanger vertelt in gesprek met weekblad Story hoe het nu met zijn Mariska gaat. De maanden vol spanning zijn achter de rug.

Frans heeft het gevoel dat de grootste ellende achter hem en zijn familie ligt. Hij laat weten dat het Mariska stukken beter gaat.

Mariska is volop bezig met herstellen en gaat iedere dag een stapje vooruit. Het herstel gaat nog wel een tijdje duren.

‘We kunnen nog niet zeggen of ze voor honderd procent gaat herstellen’, vertelt Frans aan Story. ‘Wel spreekt en beweegt ze weer als voor het infarct.

Die lichamelijke functies zijn dus volledig hersteld. Maar wat je niet aan de buitenkant ziet, zoals vermoeidheid en mentale prikkels, daar heeft ze nog wel last van’, vervolgt de zanger. 

‘De artsen hebben ons verteld dat bij een herseninfarct een gedeelte van je hersencellen afsterft. Dat gedeelte gaat als het ware ‘op slot’. De cellen om dat gebied heen gaan de functies overnemen.

Maar dat kost tijd. Pas na een jaar, dus volgend jaar januari, kunnen de artsen zeggen of Maris volledig zal herstellen. Maar we zijn al heel dankbaar dat ze weer normaal kan lopen en praten’, aldus Frans. 

Over de auteur

Scroll naar boven