Loretta Schrijver openhartig over groot geheim: ‘Wat veel mensen niet wisten’🙏😥

Loretta Schrijver moest enkele maanden geleden een hersteloperatie ondergaan nadat ze was behandeld voor d*rmkanker.

Door die hersteloperatie kon ze voorlopig geen Koffietijd meer presenteren. Het bleef daarna alleen stil. “Ik bleek uitzaai!ngen in mijn lever te hebben”, legt ze nu uit.

Bij de altijd goedlachse presentatrice werd Vorige zomer een beginnende vorm van darmk*nker vastgesteld. Daarover onthult ze:

“Daar ben ik toen voor behandeld, maar na de operatie ontstonden er complicaties. Wat een eenvoudige ingreep zou zijn, resulteerde uiteindelijk in een ziekenhuisverblijf van zes weken.”

Loretta wilde niets lievers dan snel weer aan het werk gaan. Enkele maanden later was ze weer te zien in Koffietijd, echter verdween ze in maart opnieuw.

Haar afwezigheid had te maken met de hersteloperatie, haar tijdelijke stoma werd verwijderd. De operatie verliep gelukkig goed.

Maar er volgde nog een operatie. “Wat veel mensen niet wisten, was dat ik opnieuw behandeld moest worden”, legt ze nu uit. Een scan wees uit dat er sprake was van uitzaai!ngen.

“Dat was een behoorlijke teleurstelling. Er zaten vlekjes op mijn lever. Opnieuw moest ik allerlei behandelingen ondergaan. Dus mijn afwezigheid op televisie duurde iets langer dan ik had verwacht.”

Gelukkig kreeg Loretta vorige week eindelijk goed nieuws te horen van haar artsen. “,Maandag 29 augustus zit ik weer voor het eerst bij Koffietijd.

Ik ben beter. Uit de laatste scan bleek dat alle vlekjes verdwenen zijn. De k*nker is weg. Dat is nieuws waar je op hoopt, en als het dan ook zo is, is de opluchting enorm groot.”

Over de auteur

Scroll naar boven