Vrouw heeft extreme haargroei: ‘Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard’

Vrouw heeft extreme haargroei: ‘Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard’

Jessica, 37 jaar oud, staat bekend als ‘The Bearded Lady’ en dat is geen understatement. Ze heeft namelijk het meeste gezichtshaar van alle vrouwen.

Automatische concepten

Niet lang geleden onthulde ze details over haar verleden, waarbij ze vertelde dat haar ex-partner heeft geprobeerd haar gezichtshaar in brand te steken.

Op dit moment bevindt Jessica zich in een polyamoreuze relatie. Ze is getrouwd met een 21-jarige gepensioneerde marinier en heeft ook nog vier andere minnaars.

Na haar debuut in de tv-show ‘Freak Show’ in 2012, is Jessica een tv-persoonlijkheid geworden in de Verenigde Staten.

Ze was absoluut niet zelfverzekerd in het verleden, vanwege vele pesterijen en zelfs een gewelddadige relatie tijdens haar jeugd.

Jessica heeft PCOS en fibromyalgie. Haar prominente gezichtshaar is gerelateerd aan haar PCOS en andere gezondheidsproblemen. Daarnaast loopt ze mank als gevolg van mislukte corrigerende operaties.

“Altijd had ik gezondheidsproblemen, maar nu pas besef ik dat ze allemaal verband houden met elkaar. Mijn rug en benen gaven klachten, terwijl ik ook last had van een opgeblazen gevoel en pijn,” verklaarde ze.

“Er zijn dagen dat ik niet uit bed wil komen vanwege de mist van fibromyalgie en depressie,” voegde ze eraan toe. “Mijn hirsutisme is gerelateerd aan PCOS.

Sommige vrouwen krijgen dit probleem van hirsutisme.Nadat hun eerste kind was geboren, begon Jessica haar baard te omarmen. Ze heeft niet altijd zo gestaan tegenover haar baard.

“Ik scheerde en plukte mijn haar regelmatig vanwege de sociale druk,” zei ze, toevoegend dat haar vroegere partner zelfs heeft geprobeerd om haar gezichtshaar te verbranden.

Baard of geen baard, Jessica heeft nog steeds littekens onder haar baard. Voor haar was het hebben van een baard de reden dat ze altijd in de schaduw stond van haar broers en zussen.

Het was pas na hun eerste kindHet werd al snel duidelijk dat ze anders was dan haar omgeving, waardoor ze meerdere keren in een pleeggezin werd geplaatst.


Haar ervaring leidde haar naar een leven van m*sbruik en huiselijk geweld. Ze werd zelfs twee keer tot een huwelijk gedwongen in een poging het probleem af te wentelen,


met de gedachte dat als ze snel genoeg zwanger zou worden, het gewoon zou ophouden,” vertelde ze. “Ze is geslagen, m!shandeld, verstoten en verkr*cht.”

“`html

“Toen ik in Las Vegas werkte, gooiden dronken toeristen glas naar me,” zei ze. “Nu heb ik een prachtig open huwelijk met een kleine groep heel goede mensen.”


De seks binnen onze polyamoreuze groep is ongelooflijk, maar dat is niet alles. De steun en liefde die we voor elkaar hebben gaat over wederzijds respect.


“Voor de zielen die door soortgelijke problemen in het leven gaan, weet dat ik er voor jullie ben en van jullie hou,” besloot ze.


“`

Scroll naar boven