Linda behoorlijk onder vuur: Bizarre verhalen gelekt!😱😫

Jildou van der Bijl, creatief directeur van LINDA. heeft toch wel een zeer bizarre onthulling gedaan over het mediabedrijf.

Volgens deze Jildou was er sprake van een ‘ongezonde bedrijfscultuur’. Stagiaires doen nu ook een boekje open: ,,We werden hier volledig uitgebuit.”

,,Succes is ook een soort van verslavend en dan ga je ook denken dat de manier waarop je het doet, de beste manier is”, aldusJildou in het NPO Radio 1-programma ‘De Perstribune’.

,,Als je dan denkt: we zijn zo succesvol omdat iedereen zo hard werkt en we altijd voor die tien gaan en het is nooit goed genoeg, dat kan ook een hele ongezonde bedrijfscultuur opleveren. En dat was bij ons zo.”

Stagiaires klappen nu ok uit de school over Linda de Mol. ,,Stagiaires worden hier volledig uitgebuit”, vertelt een anonieme stagiair in gesprek met Juicechannel.

,,Hebben vanuit school recht op een aantal vrije dagen en deze mogen niet opgenomen worden van het bedrijf LINDA. Krijgen amper begeleiding en moeten functioneren als een volwaardig en verantwoordelijke medewerker.”

De stagiair laat weten dat ze veel overuren moeten draaien, dit terwijl ze per maand maar een paar honderd euro vergoeding krijgen.

Veel medewerkers zouden een burn-0ut hebben gekregen door de hoge werkdruk waardoor er veel op het bordje komt van de stagiaires. Het bedrijf zou zelfs op een zwarte lijst staan, volgens een andere bron.

,,Toen ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie studeerde aan de HvA, was het voor studenten verboden om daar stage te lopen”, vertelt de bron aan Juicechannel.

,,Het bedrijf stond op de ‘zwarte lijst’, omdat ze zo slecht met stagiaires om gingen en voor een onveilige werkomgeving zouden zorgen.

Teven kregen de stagiaires ook bijzondere taken van Linda de Mol. ,,Als stagiair moest je vooral de lunch halen en noten bij die ene speciale notenboer halen wanneer Linda langskwam, want die vond Linda dan lekker”, vertelt een andere bron.

Scroll naar boven